Kalkaanslag van kraan verwijderen? Zo doe je dat!

Rein legt uit hoe je kalkaanslag van een kraan kan verwijderen

Iedereen herkent het wel: Een schoonmaak klus in huis welke steeds maar weer wordt uitgesteld omdat je er zo tegenop ziet. Kalkaanslag van je kraan verwijderen is een vervelende klus. Elke dag weer loop jij je badkamer binnen en kijk je weer tegen die vieze kalkaanslag van je kraan aan. Wij hebben de oplossing! De Super ontkalker en reiniger verwijderd eenvoudig en zonder schrobben de kalkaanslag van je kraan. Dus vanaf nu geen excuus meer!

Maar hoe verwijder ik kalkaanslag van mijn kraan?

Je start natuurlijk met het aanschaffen van de Super ontkalker en reiniger. Deze haal je bij een winkel in de buurt of bestel eenvoudig online. Heb je jouw Super schoonmaak hulp in huis? Aan de slag dan!

  • Start eerst met het nat/vochtig maken van de kraan met warm water. Dit doe je eenvoudig met bijvoorbeeld een poetsdoek.

  • Spray de Super ontkalker en reiniger op de kraan. Wij adviseren om het product te gebruiken in een sprayflacon. Heb je de SUPER Sprayflacon al eens geprobeerd?

  • Laat het product ongeveer 1 minuut inwerken. Zie jij de kalkaanslag van je kraan verdwijnen?

  • Wanneer je de ontkalker en reiniger hebt laten intrekken, maak je de kraan schoon met een krasvrije spons of de Super schuurspons.
  • Hierna is het belangrijk dat de kraan wordt nagespoeld met veel water.
  • Als laatste stap kun je de kraan opboenen met een schone (microvezel) doek. Je kraan is weer als nieuw, zonder kalkaanslag of doffe

    Wist je dat je niet alleen eenvoudig zelf je kalkaanslag verwijderd, maar dat toekomstig kalk en vervuiling ook langer wegblijft? plekken.

Super sanitair ontkalker en reiniger 1L

Verwijder niet alleen kalkaanslag van je kraan

Kalkaanslag op je kraan is natuurlijk erg vervelend, maar niet alleen op je kraan vind je kalk. Over het algemeen vind je dit probleem bij oppervlaktes die vaak nat worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van je douchewand vol kalkaanslag? Of de tegels die vol kalk en doffe plekken zitten? En heb je je douchekop al eens goed bekeken? Om nog maar te zwijgen over de kalkaanslag op je toilet. Met de Super ontkalker en reiniger verwijder je ook op deze plekken zeer eenvoudig de kalkaanslag. Bijkomend voordeel is dat toekomstig kalk en vuil ook langer wegblijft. 

Ben je op zoek naar een kalkverwijderaar voor je keukenapparatuur? Check dan onze Super keukenapparatuur ontkalker.

Voor en na kalkaanslag van kraan verwijderen

Is dit product geschikt voor elk type kraan?

De volgende vraag die waarschijnlijk bij je opkomt wanneer je kalkaanslag van je kraan wilt verwijderen met de Super ontkalker en reiniger is: Is dit product geschikt voor mijn type kraan? Het antwoord is simpel: Ja. Of je nu beschikt over een verchroomde kraan of rvs, je verwijderd heel eenvoudig de kalkaanslag.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Laat het ons direct weten via info@supercleaners.nl

Bestel de sanitair ontkalker en reiniger direct online bij:

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van nieuwe schoonmaak tips?

Schrijf je direct gratis in voor onze periodieke nieuwsbrief en ontvang de laatste schoonmaaktips direct in je mailbox.