DE BESTE ONTSTOPPERS

Daardoor wordt elke ontstopping een fluitje van een cent.

Voor elke verstopping de beste ontstopper!

SuperCleaners is dé specialist op het gebied van ontstoppers. Daarom hebben wij voor elke verstopping een ontstopper in ons assortiment. Van een sanitair of keuken ontstopper tot de extreem krachtige professionele ontstopper met zwavelzuur. 

Onze ontstoppers zijn zeer krachtig en specifiek ontwikkeld. Zo is uw ontstopping al snel en efficiënt verholpen. Heeft u toch nog vragen over het gebruik van onze producten? Dan staan onze specialisten klaar voor u via: info@supercleaners.nl of +31 (0)85 007 0526.

De beste ontstoppers keuken 500ml

Keuken Ontstopper 500ML

✔ Super Keuken Ontstopper is de krachtigste ontstopper waardoor is jouw verstopping in de keuken snel verholpen.

De beste ontstoppers Sanitair ontstopper 500ml

Sanitair Ontstopper 500ML

✔ Super Sanitair Ontstopper is de krachtigste ontstopper waardoor jouw verstopping zo verholpen is.

De beste Keuken Ontstopper

Keuken Ontstopper 1L


✔ Super Keuken Ontstopper is de krachtigste ontstopper waardoor jouw verstopping in de keuken zo verholpen is.

De beste Sanitair ontstopper 1L

Sanitair Ontstopper 1L


✔ Super Sanitair Ontstopper is de krachtigste ontstopper waardoor jouw verstopping in het sanitair zo verholpen is.

Super!

Ruim 500 winkeliers kiezen al voor de ontstoppers in hun winkelschappen. Ben jij de volgende?

Speciaal voor de vakman! De beste ontstoppers voor zakelijk gebruik.

Beste ontstopper zwavelzuur supercleaners 500 ML

Professionele Ontstopper 500ML

✔ Hét product, waardoor jij verlost wordt van al je verstopping!

Beste ontstopper zwavelzuur 1L

Professionele Ontstopper 1L

✔ Hét product, waardoor jij verlost wordt van al je verstopping!

Beste ontstopper voor urinoir

Urinesteen- verwijderaar 1L

✔ Super Urinesteenverwijderaar. Daarmee verwijder je moeiteloos de meest hardnekkige verstoppingen uit urinoirs en afvoerleidingen.

De beste Super Cleaners

Vragen over onze producten?

Neem vrijblijvend contact op met SuperCleaners RETAIL. Wij beantwoorden al jouw vragen!

De beste ontstoppers voor elk type verstopping

Voor elke verstopping heeft SuperCleaners ontstoppers in het assortiment. Al deze ontstoppers zijn beschikbaar in 500ML en 1L verpakkingen. Daardoor zijn ze handzaam en gemakkelijk in gebruik. Onze ontstoppers zorgen ervoor dat al je verstoppingen snel verholpen zijn. Daarbij kan je denken aan verstoppingen die ontstaan zijn door vet- en voedselresten, haren, papier, textiel, vaatdoekjes of zelfs maandverband. Hieruit volgt dat jouw verstopping ook zo weg is, zonder jouw leidingen aan te tasten. 

Welke ontstopper heb je nodig?

In het Super Cleaners assortiment hebben we tegenwoordig drie verschillende ontstoppers. Elke ontstopper heeft zijn eigen doel. Zo hebben we niet alleen ontstoppers die gericht zijn op de gootsteen in de keuken, maar ook voor de afvoer van jouw douche. Daarnaast kan je ook kiezen voor de Super Ontstopper. Deze ontstopper is extra sterk, waardoor hij elke verstopping oplost. Deze is echter alleen voor de zakelijke markt.  

De Super Sanitair en Super Keuken ontstopper zijn de krachtigste ontstoppers voor de consument, terwijl de professionele Super Ontstopper alleen voor zakelijk gebruik geschikt is. Ondanks dat er veel andere soort ontstoppers op de markt zijn, zijn onze ontstoppers toch wel echt de beste. De oorzaak hiervan is dat, naast de ontstoppers, al onze producten 2 tot 3 keer meer actieve grondstoffen bevatten. 

De beste Keuken Ontstoppers

Heb je een verstopping in de keuken? Dan is de Super Keuken Ontstopper er om ook jou te helpen! Deze ontstopper lost namelijk alles op zoals kalk, etensresten, zeep, vet en koffiedik in jouw gootsteen op. Door middel van deze krachtige keuken ontstopper is de verstopping zo verholpen. 

De beste Sanitair Ontstoppers

Is je sanitair verstopt? Dan hebben we daar namelijk de Super Sanitair Ontstopper voor in ons assortiment. Deze ontstopper zorgt er in korte tijd voor dat jouw sanitair afvoer verlost wordt van organische verstoppingen. Een voorbeeld hiervan is haar, maar ook papier, resten van persoonlijke verzorgingsproducten en andere soort problemen.

Professionele Super Ontstoppers

Ben jij een echte vakman? Dan wil je natuurlijk altijd de beste ontstopper in je werkbus hebben liggen. Kies daarom voor de Super Ontstopper! In dit product zit onder andere de zeer krachtige grondstof zwavelzuur verwerkt. Hieruit kunnen we afleiden dat dit product aantoonbaar de krachtigste vloeibare afvoerontstopper is. Het product weegt dan ook twee keer zo zwaar als water. Daardoor werkt het product tot meters diep in de afvoerleiding. Zodra het in de afvoer zit, is de verstopping binnen een paar minuten verholpen. 

Vroeger was deze nog wel beschikbaar voor de consument, maar door de regelgeving helaas niet meer. Vandaar dat wij deze alleen nog maar zakelijk verkopen. 

Waar kan je de beste ontstoppers halen?

Super ontstoppers vind je bij één van onze 500+ verkooppunten in Nederland & België. Er is daardoor altijd een verkooppunt bij jou in de buurt te vinden. Ben je benieuwd welk verkooppunt het dichtst bij jou in de buurt is? Bekijk dan hier onze verkooppunten

Heeft u bijvoorbeeld veel zakelijke klanten bij u over de vloer en vraag naar een goede ontstopper? Dan zijn een van deze ontstoppers de beste oplossing voor uw klanten. U kunt gemakkelijk en snel dealer worden van onze beste ontstoppers. Dit doet u door simpel contact op te nemen met ons! 

Bestel je onze ontstoppers toch liever online? Dat kan ook! Want op bol.com kan je namelijk gemakkelijk en snel de Super Keuken en de Super Sanitair Ontstopper bestellen. Je hoeft dan niet lang op je ontstoppers te wachten, want elke bestelling wordt de volgende dag verzonden.

Hoe ontstop je je afvoer met de beste ontstoppers?

De Super Ontstoppers bevatten een zeer hoge hoeveelheid werkende grondstoffen. Daardoor is het ontstoppen met Super Ontstoppers een fluitje van een cent. Deze ontstoppers zijn bovendien niet voor niets de krachtigste op de markt. Lees voordat je de Keuken of de Sanitair Ontstopper gebruikt de volgende stappen door:

1.      Haal overtollig water zoveel mogelijk uit bijvoorbeeld de wasbak.

2.     Giet vervolgens 250ML kokend water in de afvoer.

3.     Giet daarna 500ML keuken of sanitair ontstopper direct in de afvoer.

4.    Laat de ontstopper inwerken. Doe dit bij een kleine verstopping ongeveer 20 minuten, hoewel dit bij een hardnekkige verstopping tot 24 uur duurt.

5.     Spoel tot slot na met heet water.

In de video hieronder zie je hoe onze Professionele Super Ontstopper een gehele ontstopping verhelpt. Gebruik bij de verwerking van dit product ook altijd de gebruiksaanwijzing.

Super Urinesteen verwijderaar

Naast alle ontstoppers die we hebben om snel een verstopping te verhelpen, hebben wij ook een urinesteen verwijderaar. Urinesteen is een ook een vorm van verstopping. De urinesteen vindt je vaak in urinoirs. Neem nou een grote voetbalkantine als voorbeeld. Elke man zal al vaak gebruik maken van het urinoir. Daardoor kan er urinesteen ontstaan. Het gevolg hiervan is dat de leidingen verstopt gaan zitten door de urinesteen. Dit probleem kan met behulp van onze urinesteen verwijderaar makkelijk en snel worden verholpen. 

Net als onze ontstoppers, is onze urinesteen verwijderaar de krachtigste op de markt. Dit product mag ook alleen maar zakelijk worden verkocht. Dit komt doordat hier ook bepaalde grondstoffen in zitten waar alleen zakelijk mee mag worden gewerkt. Er zijn een hoop zakelijke klanten die bijvoorbeeld dit product goed kunnen gebruiken. Dit zijn onder andere voetbalkantines, restaurants, clubs, barretjes en scholen. 

Bekijk ons volledige assortiment

Naast onze ontstoppers, hebben we ook een hele boel andere producten in ons assortiment. SuperCleaners heeft namelijk alle producten voor zowel de binnen- als de buitenklus. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verfklus of het verwijderen van kalk, groene aanslag of stickerresten. Maar dat is nog lang niet alles. Ontdek ons gehele assortiment bij één van onze verkooppunten, of neem eerst een kijkje op onze website.

MEER MARGE

VOOR SLIMME WINKELIERS!

Ruim 500 winkeliers kiezen al voor SuperCleaners Retail

De SuperCleaners producten zijn de krachtigste op de markt. Daardoor zijn onze producten geschikt voor elke verstopping. Slimme inkopers kiezen al voor SuperCleaners Retail.

Meer marge op de beste producten

E-Chopper winnen?

Heb je er ooit van gedroomd om een E-Chopper te bezitten? Nou, je dromen kunnen uitkomen met SuperCleaners!