Schone ruiten, het kan levens redden!

Naast het feit dat schone ruiten er een stuk beter uit zien op je auto, levert het minder gevaar op voor jou en je medeweggebruikers. Met name in de wintermaanden kan een schone autoruit het verschil maken tussen een ongeluk of niet. Bij het schoonmaken van de autoruit is het natuurlijk ook prettig dat er zo min mogelijke strepen en waas achterblijven. Na het lezen van deze blog zal je precies weten hoe je dat kunt voorkomen.

Vuiligheid op de ruit
“Als ik een paar keer sproei met mijn ruitenwisservloeistof is het toch goed” is iets waar veel mensen van zijn overtuigd. En ja die maakt wel degelijk goed schoon, maar de andere autoruiten moeten net zo goed schoon worden gemaakt. Insecten, vliegjes, zand, vogelpoep en roetdeeltjes van dieseluitstoot zorgen er namelijk voor dat je ruiten vuiler zijn dan je denkt. Die vuiligheid beperkt het zicht op de weg.

Schoonmaaktips
Op het internet zijn er ontelbaar veel schoonmaaktips te vinden voor je autoruit. Bij een bepaald type vervuiling horen weer andere schoonmaaktips. Ook zijn er weer verschillende tips te vinden hoe je het beste kunt schoonmaken om strepen en een blauwe waas te voorkomen. Maar zeg nou toch eens eerlijk, je hebt toch geen zin elke keer te kijken welke tips je nu weer moet opvolgen.

SUPER Glas- en Interieurreiniger
Wij van SuperCleaners Retail vinden het zo maar een gedoe om uit te zoeken hoe je steeds
moet schoonmaken. SuperCleaners Retail heeft daarom ook de SUPER Glas- en
Interieurreiniger in het assortiment. Met dit product reinig je snel en streeploos alle
wasbare oppervlakten zoals glas, spiegels, interieur, hoogglans, etc. De SUPER Glas- en
Interieurreiniger is zuinig in gebruik, namelijk 1 spray voor één m2 en laat door de unieke
samenstelling geen blauwe waas achter. 

Of het lastig te gebruiken is? Oordeel zelf maar;

1. Spray het te behandelen oppervlak licht in, ongeveer 1 spray voor één m2.
2. Laat het product even invwerken op het oppervlak.
3. Voor het beste resultaat, waas en veegvrij, met een microvezeldoek afdoen.

Niet zo heel ingewikkeld toch? We hopen je hiermee de informatie te hebben gegeven waar je naar opzoek was. Laat zeker weten wat je van de blog vond en bekijk ook zeker onze andere SUPER blogs!