Blogs Overig

Op deze pagina zijn alle overige blogs te vinden.

Blog richtlijn of licentie bij schoonmaak
Je zal jezelf vast wel eens hebben afgevraagd of je het schoonmaakmiddel dat je gebruikt zomaar mag gebruiken. Je zou misschien wel denken dat je een bepaalde licentie nodig hebt met het gebruik van een schoonmaakmiddel of dat je je aan richtlijnen moet houden.

Blog DHZ Beurs
Als je de kans krijgt te laten zien waar je als merk voor staat en wat voor producten je hebt, dan zeggen wij als SuperCleaners daar geen nee tegen natuurlijk. In 2018 stonden wij op de THR doe-het-zelf beurs in Apeldoorn.

Blog DIY, PRO & GARDEN beurs Kortrijk
Ons merk laten zien aan retailers in DIY, Pro & Garden buiten Nederland was een voorzet die we niet konden laten liggen. Die bal hadden we natuurlijke keihard binnengeschoten en zo stonden we in 2019 met een stand op de DIY, Pro & Garden beurs in Kortrijk.

Blog eerste verkooppunt
De verkooppunten van SuperCleaners Retail zijn door heel Nederland te vinden, zo ook in Den Haag. In de Vruchtenbuurt aan de Vlierboomstraat is Jac, Bennebroek gevestigd.

Gootsteen gemakkelijk ontstoppen         

In 3 stappen zeer gemakkelijk gootsteen ontstoppen. De Super Ontstopper verhelpt iedere verstopping in de gootsteen. Lees hier onze blog.