Begin met een schone lei!

Winactie-SuperCleaners-C&R

Gefeliciteerd!
Namens C&R makelaars en SuperCleaners Retail willen we u feliciteren met het (ver)kopen van het huis. Om dat te vieren willen we u iets cadeau geven. Een nieuw huis betekent ook een nieuwe start. U kunt die nieuwe start niet veel beter beginnen dan met een schone lei.

Om met een schone lei te kunnen beginnen geven we 50 gratis schoonmaakpakketten weg. Het schoonmaakpakket zal SUPER schoonmaakmiddelen bevatten voor de schoonmaak van je nieuwe huis.

LET OP! Er zijn maar 50 pakketten beschikbaar, wacht dan ook niet te lang en claim je pakket hieronder, Neem contact met ons op en vermeld daarbij duidelijk dat je mee doet aan de “begin met een schone lei” actie.

De algemene voorwaarden
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de winactie in samenwerking met C&R makelaars.  Door deelname aan de betreffende winactie gaat de deelnemer akkoord met de onderstaande Algemene voorwaarden.

 

 • Deelnemers tot 18 jaar verklaren toestemming van (een) ouders(s) te hebben verkregen voor deelname aan de winactie.
 • De deelnemer kan kans maken op 1 van de 50 pakketten door contact met ons op te nemen. Daarbij dient de deelnemer duidelijk te vermelden dat hij/zij mee wilt doen aan de “begin met een schone lei” actie.
 • De winactie loopt tot het moment dat de 50 pakketten zijn weggegeven. Alle inzendingen die contact opnemen op het moment dat er nog pakketten beschikbaar zijn maken kans op een van de pakketten. De inzendingen contact opnemen wanneer alle pakketten zijn weggegeven zijn uitgesloten voor de winactie.
 • In totaal geeft SuperCleaners in samenwerking met C&R makelaars 50 schoonmaakpakketten weg. 
 • De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de winactie verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Alsdan zijn SuperCleaners en C&R makelaars gerechtigd een andere winnaar te kiezen.
 • De persoonsgegevens kunnen worden gebruikt om uitvoering te geven aan de winactie en de uitreiking van de prijs, In dat kader is SuperCleaners gerechtigd om na digitale/schriftelijke toestemming de persoonsgegevens te verstrekken aan derde partijen, die betrokken zijn bij de betreffende winactie.
 • SuperCleaners en C&R makelaars zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan de prijsvraag noch voor eventuele technische storingen, gebreken of vertragingen met betrekking tot de deelname aan de prijsvraag of de aanwijzing van de winnaar.
 • SuperCleaners en C&R makelaars zijn gerechtigd deelnemers te diskwalificeren en/of van deelname uit te sluiten als zij van mening is dat de deelnemers niet conform de Algemene voorwaarden handelen dan wel indien de deelnemers zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaffen tot de winactie of het verloop van de winactie op oneerlijke wijze beïnvloeden.
 • SuperCleaners en C&R makelaars zijn gerechtigd te allen tijde naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze algemene voorwaarden gedurende de looptijd van de winactie te wijzigen of aan te passen vanwege haar moverende redenen, zonder dat SuperCleaners en C&R makelaars daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemer. Wijziging of aanpassing van de winactie, zal SuperCleaners op haar website op passende wijze publiekelijk bekend maken.
 • Indien één of meer bepalingen van de Algemene voorwaarden nietig of ongeldig zijn, dan tast dit niet de geldigheid van de overige bepalingen van de Algemene voorwaarden winactie aan.
 • Voor eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de winactie kunt u gebruik maken van het contactformulier. Vermeld daarbij altijd de naam van de winactie. SuperCleaners zal zo spoedig mogelijk reageren.