<Productgroep

Desinfectie Pilaar - black metal

NAVULBAAR MET ALCOHOL HANDGEL

TOEPASSING

De Super Desinfectie pilaar -black metal, is een zeer robuuste en fraaie desinfectiepilaar. Handen desinfecteren is noodzakelijk op iedere locatie. Met deze fraaie desinfectiepilaar kan je zeer gemakkelijk je handen desinfecteren. De pilaar is een streling voor het oog en past binnen ieder interieur. Dankzij de zwarte disinfectiepilaar van metaal en het mooie design, doet de desinfectiepilaar geen afbreuk aan je interieur. Integendeel zelfs. 

De zwarte metalen desinfectiepilaar is voorzien van een moderne en fraaie glazen designfles voorzien van hoogwaardige RVS pomp. Deze kan ongelimiteerd nagevuld worden met desinfectiemiddel, zoals handalcohol gel of vloeistof. De zwarte desinfectie pilaar is erg robuust, standvast en gebruiksvriendelijk. 

GEBRUIKSAANWIJZING

Bestaande uit een zwarte metalen zuil, presentatie plateau & voetsteun. Het presentatie plateau is te gebruiken voor het weergeven van de hygiëne instructies, zodat deze duidelijk zijn voor het personeel en de klanten.

  • Levertijd: 1 werkdag
  • Navulbaar
  • HACCP
  • Ook met dispenser (druk of touchless) leverbaar

Extra product informatie

Heeft u een vervuilingsprobleem? Supercleaners RETAIL biedt u een professionele oplossing voor ieder vervuilingsprobleem. Wenst u meer informatie, stuur dan een e-mail naar info@supercleaners.nl of neem contact op met de consumentenservice +31 (0)6 362 205 00.

Gerelateerde producten