Hoe kan ik zelf graffiti verwijderen van baksteen? Je leest het hier!

banner graffiti verwijderen van baksteen blog

Graffiti is zeer hardnekkig. Daarmee is het lastig te verwijderen van alle soorten oppervlakten. Het vaakst zien we graffiti op bakstenen buitenmuren. Veel mensen vragen zich dan af: hoe kan ik graffiti verwijderen van baksteen? In dit artikel vertellen we je hoe je dat doet en waar je op moet letten bij de verwerking.

Hoe verwijder ik zelf graffiti van baksteen?

Dit is een vraag die veel mensen zichzelf stellen. Wij van SuperCleaners leggen jou in een paar eenvoudige stappen uit hoe je dit doet. Bij ons geen huis-tuin-en-keukenmiddelen die de bakstenen beschadigen, maar één product die de vervuiling zeer effectief verwijdert. Dit is de Super Graffiti verwijderaar. Dé professionele oplossing tegen graffiti. Professioneel? Is dit dan moeilijk te gebruiken? Integendeel, de Super Graffiti verwijderaar is zeer gebruiksvriendelijk en verwijdert graffiti in een handomdraai. Ideaal!

Het product is zeer zorgvuldig samengesteld in ons lab. Zoals alle producten van SuperClenaers, bevat ook de Graffiti verwijderaar een hoge hoeveelheid aan actieve grondstoffen. Daarnaast is het product vloeibaar, waardoor het zowel geschikt voor zuigende, als niet zuigende ondergronden. Dit zorgt ervoor dat de Graffiti verwijderaar ook bijzonder effectief is op baksteen. 

Graffiti verwijderen van baksteen doe je zo:

  • Breng met een blokkwast een laag Super Graffiti verwijderaar aan op de vervuiling
  • Laat dit vervolgens 8 tot 10 minuten intrekken
  • Spoel de verontreiniging, met bij voorkeur warm water van 80 ºC, af. Hierbij kan een hogedrukreiniger van pas komen.
  • Breng direct na de verwerking een anti-graffiti beschermingsmiddel op de ondergrond aan. Dit zorgt ervoor dat graffiti een volgende keer minder hecht en eenvoudiger te verwijderen is.

Als het gewenste resultaat niet bereikt is, dien je de bovenstaande stappen te herhalen met een langere inwerktijd.

Waar wacht je nog op? Vind nu een verkooppunt bij jou in de buurt!

Waar moet ik op letten bij graffiti verwijderen van baksteen?

Graffiti verwijderen kan verkeerd uitpakken. Niet elk product is namelijk even geschikt voor elke ondergrond. Wij van SuperCleaners kunnen je echter gerust stellen. Met de Super Graffiti verwijderaar weet je dat je bij het verwijderen van graffiti op baksteen goed zit. Zorg wel dat je je aan de stappen in onze gebruiksaanwijzing houdt. Als je dat doet, kan er niks misgaan.

Waarom kiezen voor SuperCleaners?

Met de keuze voor SuperCleaners kies je voor een milieuvriendelijke aanpak. In tegenstelling tot andere chemische oplossingen, is Super Graffiti verwijderaar biologisch afbreekbaar en niet schadelijk voor de bakstenen. Daarnaast is het product van SuperCleaners vele malen effectiever. De keuze voor SuperCleaners is voor jou, de ondergrond en het milieu de beste oplossing. 

De milieuvriendelijke aanpak geldt niet alleen voor Super Graffiti verwijderaar. Zo zijn vrijwel al onze producten biologisch afbreekbaar, zijn onze verpakkingen gemaakt van gerecycled plastic en zijn de dozen waar wij onze producten in vervoeren voorzien van het FSC-keurmerk. Dit betekent dat de dozen afkomstig zijn uit duurzame bosbouw. 

Dus doe jezelf, de bakstenen en het milieu een plezier en kies voor SuperCleaners!

Voor na graffiti verwijderen van baksteen

Graffiti verwijderen doe je met:

Super Graffiti verwijderaar

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van nieuwe schoonmaak tips?

Schrijf je direct gratis in voor onze periodieke nieuwsbrief en ontvang de laatste schoonmaaktips direct in je mailbox.