Groene aanslag gevel verwijderen

Een groene gevel kan een prachtig gezicht zijn, maar als het uit de hand loopt kan het leiden tot een vermindering van de esthetiek van uw huis, en kan zelfs bijdragen aan de verrotting van uw gevel. Vrees niet! SuperCleaners zal je hierbij kunnen helpen met de Super Groenverwijderaar.

De Super Groenverwijderaar is in staat om groene aanslag efficiënt te verwijderen zonder de gevel te beschadigen. Al onze producten zijn milieuvriendelijk en bovendien is de Super Groenverwijderaar biologisch afbreekbaar. 

Wil jij zo snel mogelijk aan de slag om de groene aanslag op uw gevel te verwijderen? Bestel de Super Groenverwijderaar dan direct online!

Groene aanslag verwijderen tegels

Super Groenverwijderaar 1L

Stappenplan: groene aanslag op gevel verwijderen

  1. Verdun het product met water tot een verhouding van 1:40L, oftewel een 2,5% verdunning
  2. Wij adviseren om het product te gebruiken in een rugspuit of in een SUPER Sprayflacon
  3. Spray het product vervolgens op de groene aanslag
  4. Let op: Breng de Super Groene aanslag verwijderaar in een droge periode (zonder neerslag) aan wanneer het boven de 10 graden is.
  5. Laat het product vervolgens 1 tot 2 dagen inwerken waarna het resultaat zichtbaar zal worden

Voordeel van de Super Groene aanslag verwijderaar

Een ander voordeel van de Super Groenverwijderaar is dat het ook kan worden gebruikt op andere oppervlakken zoals daken, muren en tegels. Dit betekent dat u een enkel product kunt gebruiken voor het verwijderen van groene aanslag in verschillende gebieden van uw huis of tuin.

Benieuwd waar je de Super Groenverwijderaar kan bestellen om groene aanslag op uw gevel te verwijderen? Ontdek een verkooppunt bij u in de buurt of bestel het product bij één van onze partners online in de webshop.

Groene aanslag op jouw gevel verwijderen? Bestel het product nu online!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe product lanceringen, acties, tips en adviezen.