Houten terrastafel schoonmaken

Heb jij een tuin met houten tuinmeubilair? Een plek waar je heerlijk kunt eten of borrelen met vrienden en familie, een werkplek in de zomer wanneer het lekker weer is of om helemaal tot rust te komen? Bij de meesten mensen staat het houten terrasmeubilair het gehele jaar buiten. Door de regen, winderige weersomstandigheden en insecten krijgt jouw houten terrastafel veel te verduren. Met als gevolg een vervuilde tafel, waarvan de kwaliteit snel achteruit gaat. 

SuperCleaners heeft hiervoor de oplossing. Zo heeft SuperCleaners de Super Hout en Teak Cleaner. Met dit reinigingsmiddel kan jouw houten terrastafel gemakkelijk worden schoongemaakt. Het verwijdert onder andere vervuiling op diverse houtsoorten, zoals teak. Het product is zeer geschikt voor het onderhouden en reinigen van verschillende houten ondergronden, zoals gebeitste, geverfde en onbehandelde houten- en teak tuinmeubelen en overige houten oppervlaktes. Daarbij is het ook beter voor het milieu aangezien het product geen fosfaten, chloor, zuren en logen bevat.

Direct aan de slag met het schoonmaken van jouw houten tuinmeubilair? Bestel de Super Hout en Teak Cleaner direct online.

Super Hout & Teak Onderhoud

Super Hout en Teak Cleaner 500 ml

Stappenplan: houten tafel schoonmaken

De zeer krachtige Super Hout en Teak Cleaner is meteen klaar voor gebruik. Met dit reinigingsproduct verwijder je in een handomdraai alle vervuiling op een houten tafel. Hierdoor verleng je de levensduur en kun je langer plezier hebben van je tuinmeubilair. De stappen om je houten tuintafel schoon te maken volgen hieronder.

1. Week als eerste het te reinigen oppervlak in met schoon water.

2. Breng daarna het reinigingsmiddel aan op het oppervlak.

3. Laat het product vervolgens inwerken (niet drogen) waarna goed stevig borstelen.

4. Goed naspoelen met voldoende water en daarna laten drogen.

5. Herhaal tenslotte deze behandeling bij zware vervuiling.

Waar kan de Hout en Teak Cleaner nog meer voor worden gebruikt?

De Hout en Teak Cleaner kan voor meerdere doeleinde gebruikt worden dan alleen voor het behandelen van jouw terrastafel. Denk hierbij aan het bewerken van houten schuttingen, overkappingen en alle andere houten meubelen in jouw tuin. Met behulp van de Super Hout en Teak Cleaner behoudt het hout langer zijn mooie kleur. Daarbij bevat het reinigingsmiddel geen elementen zoals fosfaten, zuren, chloor en logen. Op deze manier raken de houten oppervlaktes niet beschadigt tijdens het reinigen ervan. De Hout en Teak Cleaner is op meer dan 500 verkooppunten in Nederland en België te koop. Bekijk hier de verkooppunten bij jou in de buurt.

Nog een aantal handige tips bij het schoonmaken van jouw houten tuintafel

Let er wel op wanneer je een houten tuintafel gaat schoonmaken met behulp van het stappenplan dat je de Super Hout en Teak Cleaner niet moet laten drogen. Laat je het te lang intrekken en is het droog? Dan neemt de werking met mate af en dat is zonde. Een andere handige tip is om een sterke borstel te gebruiken. Op deze manier heb je meer grip en ben je sneller klaar. Daarbij is het resultaat beter zichtbaar wanneer je een goede borstel hebt en er stevig mee poetst. Tenslotte willen we jou meegeven dat het regelmatig schoonmaken van jouw tuinmeubilair of schutting erg ten goede doet. Door het met regelmaat te behandelen, blijft je tuinmeubilair langer mooi en hoef je telkens wat minder hard je best te doen om de houten oppervlaktes weer schoon te krijgen. 

Bestel de Super Hout en Teak Cleaner direct online

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe product lanceringen, acties, tips en adviezen.