Hoe kan je het beste de kitranden in de badkamer schoonmaken?

Kitranden in de badkamer kunnen snel vies worden en een bron zijn van zwarte aanslag. Het is belangrijk om deze regelmatig schoon te maken, om een hygiënische en aantrekkelijke badkamer te behouden. SuperCleaners heeft hier de oplossing voor! De Super Hygiënische Sanitair Reiniger is een efficiënte optie voor het schoonmaken van kitranden.

Kitranden zijn de randen tussen de badkamertegels en de kit die wordt gebruikt om de tegels op hun plaats te houden. Deze randen zijn vaak moeilijk te bereiken, maar het is belangrijk om ze schoon te houden omdat ze een broedplaats kunnen zijn voor zwarte aanslag.

Het schoonmaken van de kitranden in de badkamer gaat met de Super Hygiënische Sanitair Reiniger gebeurt op een efficiënte manier. Wil je direct aan de slag? Bestel dan het product online!

Zwarte aanslag verwijderen Super Hygiënische Sanitair Reiniger

Super Hygiënische Sanitair Reiniger 500 ml

Stappenplan: hoe kitranden in de badkamer schoonmaken

  1. Spray het te reinigen oppervlak in
  2. Na sprayen afnemen met water en spons, bij sterke vervuiling 2-15 minuten in laten werken, laat niet volledig indrogen
  3. Gebruik bij spray toepassingen boven het hoofd altijd een veiligheidsbril en voorkom inademing van de sproei nevel
  4. Zorg voor voldoende ventilatie bij gebruik in kleine ruimtes (bv open raam of afzuiging)
  5. Kan veilig gebruikt worden op staal, roestvrij staal, keramiek, glas en kunststoffen. Niet geschikt voor het reinigen van zachte metalen zoals o.a. zink, messing, brons, gegalvaniseerde oppervlakken

Let op: Bij mengen met een zure reiniger kan het schadelijke chloorgas ontstaan. Product heeft blekende werking op textiel.

 

Hoe moet ik de kitranden in de badkamer schoon houden?

Het is ook belangrijk om te weten dat preventie beter is dan genezing. Goede ventilatie in de badkamer kan helpen om vocht snel te laten verdampen, waardoor de kans op zwarte aanslag en schimmel wordt verkleind. Ook kan het gebruik van een milde zeep of shampoo helpen om kitranden schoon te houden.

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om kitranden in de badkamer schoon te maken, dan is SuperCleaners Super Hygiënische Sanitair Reiniger een uitstekende keuze. Bestel het online en probeer het zo snel mogelijk uit!

Wil jij de kitranden in de badkamer schoonmaken? Bestel deze nu online!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe product lanceringen, acties, tips en adviezen.