Over SuperCleaners

Over SuperCleaners

Het concept SUPER is brand new. Sinds 2016 bieden wij een totaalconcept aan van professionele reinigingsproducten, onderhoudsproducten en technische vloeistoffen voor retailers in DHZ, ijzerhandel, bouw, groothandel en automotive. In ons laboratorium worden de SuperCleaners met uiterste zorg ontwikkeld en hierbij staat onderscheidende hoge kwaliteit centraal. Deze kwaliteit wordt gegarandeerd middels specifieke grondstofkeuze en een bovengemiddeld vaste stof gehalte. Het resultaat: Dé Professionele Oplossing! De SuperCleaners voldoen aan de wensen en eisen van de professional én de doe-het-zelver. Hierdoor kan het concept zowel B2B als B2C aangeboden worden. Middels onderstaande Unique Selling Points bieden wij uw organisatie nog meer toegevoegde waarde:

  • Onderscheidend vermogen: Het concept wordt uitsluitend aangeboden in de branches DHZ, bouw, automotive, ijzer- en groothandel.
  • Professionele kwaliteit: Alle producten zijn specifiek samengesteld en bevatten een bovengemiddeld percentage werkzame stoffen wat leidt tot een onderscheidende en professionele kwaliteit.
  • Maatwerk marketing: Wij bepalen graag samen met u een maatwerk marketingstrategie gericht op uw organisatie.
  • Compleet & compact  concept: Dankzij  de  multifunctionele  SuperCleaners  biedt u  met  een compact schap toch de oplossing voor ieder vervuilingsprobleem.