RVS uitlaat poetsen: Zo laat jij je uitlaat weer glanzen

De uitlaat onder je auto of bij je motor. Een mooie toevoeging voor het uiterlijk van jouw voertuig. Dit geeft je motor of auto net die sportievere look en geeft de extra details. Veel auto’s en motoren worden wel grondig gewassen maar de uitlaat wordt wel eens vergeten. Hier lees je hoe je precies een RVS of een chromen uitlaat moet poetsen.

Direct aan de slag met het poetsen van je RVS uitlaat?

Bestel dan hier direct onze Super RVS Polisher.

Waarom zou je je uitlaat poetsen?

Niet iedereen maakt graag de uitlaat schoon. Dit komt doordat niet iedereen het nut ervan in ziet, want het zit toch onder de auto. Toch geeft een het schoonmaken van de uitlaat de mooie details van het schoonmaken van je auto. Als je een grondig schoongemaakt auto hebt met een vieze uitlaat, is het toch nog niet helemaal af. Daarom raden wij aan om voor een echte glimmende auto ook de uitlaat mee te pakken.

Voor motorrijders is dit natuurlijk anders. Hier hoort de uitlaat echt bij het uiterlijk. Maar ook is het hier belangrijk om de uitlaat schoon te maken. Er kan door het motorrijden zand of modder op de uitlaat komen, maar ook vuil van de straat. Kortom er kan dus vuil opkomen en dat willen we natuurlijk zo snel mogelijk poetsen.

 

RVS uitlaat poetsen

Je RVS uitlaat wordt natuurlijk bloedheet. Daar is het natuurlijk wel voor gemaakt, maar na verloop van tijd verkleurt het wel. Om toch de mooie blauwe kleur in je uitlaat te krijgen, raden wij aan om je rvs uitlaat te poetsen met onze speciale Super RVS polisher. Deze polisher is er speciaal voor gemaakt om RVS objecten schoon te maken. Net als jouw RVS uitlaat.

Om te beginnen spuit je wat van onze Super heavy cleaner om het hardnekkige vuil weg te halen en te ontvetten. Zorg ervoor dat al het zand er al vanaf is, want dit geeft krassen als je begint met het poetsen van je uitlaat. Laat het kort intrekken en ga er met een schone doek overheen om het hardste vuil weg te poetsen. Is het vuil nog niet helemaal weg? Spuit dan nog een keer jouw RVS uitlaat in met onze Super heavy cleaner. Zo weet je zeker dat al vuil weg is. Let hierbij erop dat je dit nooit in de volle zon doet! 

Gebruik daarna onze Super RVS polisher. Dit middel is speciaal gemaakt om RVS objecten te poetsen. Zo haal je nog het kleinste vuil weg en glimt jouw RVS uitlaat weer helemaal. Het speciale van onze polisher is dat het niet alleen reinigt, het zorgt ook voor glans en een belangrijke beschermlaag. Zo weet je zeker dat je uitlaat het langst mee gaat.

RVS uitlaat poetsen Supercleaners voor na

Chroom poetsen

Chroom is ook een metaal dat vaak wordt gebruikt voor spiegels, velgen en uitlaten van motoren en auto’s. Het is een grijzig, glanzend en roestvrij metaal. Toch is het een metaal dat makkelijk beschadigd en dus wel wat aandacht nodig heeft. Een Super heavy cleaner is hiervoor het ideale middel.

Voor het beginnen met schoonmaken raden wij aan om het eerst met wat water af te spoelen. Zo komt het meeste losliggende vuil los. Daarna kan je onze Super heavy cleaner gebruiken om het hardnekkigere vuil schoon te maken en te poetsen. Spuit wat heavy cleaner over de objecten en laat dit kort inwerken. Hierbij is het ook belangrijk dat je dit niet in de volle zon doet. Poets het daarna weg met een schone doek. Nu is je chromen uitlaat of velgen weer helemaal schoon! Wil jij nou de rest van je auto of motor poetsen? Gebruik dan onze autoshampoo.

Deze producten heb je nodig voor deze klus

Het begin van jouw RVS uitlaat reinigen

foto van super multi heavy ontvetter fles 1 liter

Super multi heavy ontvetter & cleaner 1L 

Door naar het poetsen en polijsten

super rvs polisher 250 ml

Super RVS Polisher 250 ml

En nu de rest van je auto of motor

Super auto shampoo

Super autoshampoo 1L

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe product lanceringen, acties, tips en adviezen.