<Productgroep

SUPER Barbecue en Oven Reiniger 500ML

Multifunctioneel en in een handige spray

TOEPASSING

Verwijderen van alle (ingebrande) vetten in uw oven, barbecue, grill(plaat), magnetron en frituur. Door de krachtige werking van het product is uw apparaat na gebruik van de Super BBQ en Ovenreiniger weer als nieuw!

GEBRUIKSAANWIJZING

De Super BBQ- en Ovenreiniger is kant-en-klaar. Spray het product op de vervuiling. Laat het product vervolgens 30 seconden inwerken waarna u de vervuiling met een spons of borstel kunt verwijderen. Indien het te reinigen voorwerp wordt verhit (tot maximaal 60 °C) zal de reinigende werking aanzienlijk worden verhoogd. Gebruik altijd handschoenen en een veiligheidsbril. Het product niet gebruiken op non-ferro/aluminium. Voorkom dat het product in aanraking komt met vloeren, wanden, keukenkasten en overige. Na het reinigen grondig naspoelen met water.

Extra product informatie

CONS100140

Onze verkoopadviesprijs €7,99

Heeft u een vervuilingsprobleem? Supercleaners RETAIL biedt u een professionele oplossing voor ieder vervuilingsprobleem. Wenst u meer informatie, stuur dan een e-mail naar info@supercleaners.nl of neem contact op met de consumentenservice +31 (0)6 362 205 00.

EAN-code: 8717154782004

Gerelateerde producten