<Productgroep

SUPER Groenverwijderaar MEGASEPT 1L

tot wel 400m2, niet schrobben/naspoelen en biologisch afbreekbaar

TOEPASSING

De Megasept Super Groenverwijderaar is geconcentreerd en rekent snel af met alle vormen van groene aanslag op o.a. trottoir, oprijlaan, gevels, zonwering, hout, (tuin)meubilair en overige oppervlakken. Na gebruik hoeft u niet te schrobben of na te spelen en binnen 36 uur is de groene aanslag verwijderd. Vóór gebruik het product aanlengen met water. Dit product is biologisch afbreekbaar. Product spuiten of gieten met een oplossing van 250 ML op 10 liter water. Na gebruik niet naspoelen of borstelen. Het product dient uitsluitend toegepast te worden in droge periodes zonder regen en bij een temperatuur van 10 graden Celcius.

GEBRUIKSAANWIJZING

Verdun het product met water tot een verhouding van 1:40L, oftewel een 2,5% verdunning. Wij adviseren om het product te gebruiken in een rugspuit of in een SUPER Sprayflacon. Spray het product vervolgens op de groene aanslag. Let op: Breng de Super Groenverwijderaar in een droge periode (zonder neerslag) aan. Laat het product vervolgens 1 tot 2 dagen inwerken waarna het resultaat zichtbaar zal worden.

*Bij zeer zware vervuiling kunt u na het aanbrengen van de groene aanslagreiniger op uw groene aanslag, kort schrobben om de werking te versnellen.

Extra product informatie

CONS100070

Onze verkoopadviesprijs €12,95

Heeft u een vervuilingsprobleem? Supercleaners RETAIL biedt u een professionele oplossing voor ieder vervuilingsprobleem. Wenst u meer informatie, stuur dan een e-mail naar info@supercleaners.nl of neem contact op met de consumentenservice +31 (0)6 362 205 00.

EAN-code: 8717154782028

Verordering:

Wettelijke gebruiksaanwijzing:

In de glasteelt: Ter verwijdering van groene aanslag op ramen en materialen in lege kassen en warenhuizen. Grondig spuiten of borstelen met een oplossing van 2,5% van dit middel (2500ml op 100L water). Na enkele dagen dode wieren, algen, vuil etc. verwijderen door met een harde straal af te spuiten of af te schrobben. Deze reinigende na behandeling behoeft niet noodzakelijk op korte termijn te gebeuren, omdat dit middel geen schadelijke nawerking en dampwerking bezit. Om deze redenen kunnen behandelingen ook nog tot kort voor het planten worden uitgevoerd. Ter voorkoming van groene aanslag op ramen en materialen in lege kassen en warenhuizen. Op schone ramen spuiten met een oplossing van 2,5% van dit middel (250ml op 10L water). In verband met de afwezigheid van schadelijke nawerking van dit middel en het geringe residu, behoeft en mag niet worden nagespoten. Door deze wijze van toepassen wordt het ontstaan van groene aanslag voor vele maanden tegen gegaan. Indien ramen (o.a. platglas) met de hand worden schoongemaakt (afschrobben) kan volstaan met een oplossing van 1,5% (150ml per 10L water). Op muren, daken, tegelpaden, flagstones en grafzerken, ramen, bielsen, tuinmeubelen en dergelijke. Ter verwijdering en ter voorkoming van groene aanslag op diverse oppervlakken spuiten, gieten, borstelen of schrobben met een oplossing van 2,5% van dit middel (250 ml op 10 liter water). Niet naspoelen en niet op planten spuiten of gieten.*Het middel verliest werking wanneer het in contact komt met zeep of synthetische wasmiddelen.

Gerelateerde producten