<Productgroep

SUPER Groenverwijderaar MEGASEPT 5L

Niet schrobben/naspoelen en biologisch afbreekbaar

TOEPASSING

De Megasept Super Groenverwijderaar is geconcentreerd en rekent snel af met alle vormen van groene aanslag op o.a. trottoir, oprijlaan, gevels, zonwering, hout, (tuin)meubilair en overige oppervlakken. Na gebruik hoeft u niet te schrobben of na te spelen en binnen 36 uur is de groene aanslag verwijderd. Vóór gebruik het product aanlengen met water. Dit product is biologisch afbreekbaar. Product spuiten of gieten met een oplossing van 250 ML op 10 liter water. Na gebruik niet naspoelen of borstelen. Het product dient uitsluitend toegepast te worden in droge periodes zonder regen en bij een temperatuur van 10 graden Celcius.

GEBRUIKSAANWIJZING

Verdun het product met water tot een verhouding van 1:40L, oftewel een 2,5% verdunning. Wij adviseren om het product te gebruiken in een rugspuit of in een SUPER Sprayflacon. Spray het product vervolgens op de groene aanslag. Let op: Breng de Super Groenverwijderaar in een droge periode (zonder neerslag) aan. Laat het product vervolgens 1 tot 2 dagen inwerken waarna het resultaat zichtbaar zal worden.

*Bij zeer zware vervuiling kunt u na het aanbrengen van de groene aanslagreiniger op uw groene aanslag, kort schrobben om de werking te versnellen.

Extra product informatie

Artikelnummer: Cons100070.5L

Onze verkoopadviesprijs 

Heeft u een vervuilingsprobleem? Supercleaners RETAIL biedt u een professionele oplossing voor ieder vervuilingsprobleem. Wenst u meer informatie, stuur dan een e-mail naar info@supercleaners.nl of neem contact op met de consumentenservice +31 (0)6 362 205 00.

EAN-code: 817154780055

Gerelateerde producten