<Productgroep

SUPER Hygiënische Sanitair Reiniger 500ML

Bevat actief chloor in een gebruiksvriendelijke spray

TOEPASSING

Vloeibaar, sterk alkalisch reinigingsmiddel met actief chloor. Hygiënisch reinigen van harde oppervlakken in o.a. sanitaire ruimtes. De ruimte hoeft niet droog te zijn, het product functioneert ook uitstekend in een vochtige omgeving. Sterk in het verwijderen van organische vervuilingen zoals: vetten, eiwitten, verkleuringen en zetmeel.

Tip: Dit product is ook geschikt voor reinigen van kitranden en voegen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Spray het te reinigen oppervlak in. Na sprayen afnemen met water en spons, bij sterke vervuiling  2-15 m minuten in laten werken, laat niet volledig indrogen. Gebruik bij spraytoepassingen boven het hoofd altijd een veiligheidsbril en voorkom inademing van de sproei nevel. Zorg voor voldoende ventilatie bij gebruik in kleine ruimtes (bv open raam of afzuiging). Kan veilig gebruikt worden op staal, roestvrij staal, keramiek, glas en kunststoffen. Niet geschikt voor het reinigen van zachte metalen zoals o.a. zink, messing, brons, gegalvaniseerde oppervlakken. Let op: Bij mengen met een zure reiniger kan het schadelijke chloorgas ontstaan. Product heeft blekende werking op textiel.

Extra product informatie

CONS100090

Onze verkoopadviesprijs €9,50

Heeft u een vervuilingsprobleem? Supercleaners RETAIL biedt u een professionele oplossing voor ieder vervuilingsprobleem. Wenst u meer informatie, stuur dan een e-mail naar info@supercleaners.nl of neem contact op met de consumentenservice +31 (0)6 362 205 00.

EAN-code: 8717154782202

Gerelateerde producten