<Productgroep

SUPER Industrie Handzeep White 5L

Met verzorgende créme 500 + ml GRATIS

TOEPASSING

Deze onderscheidende handcleanser bevat een uniek en krachtig schuurmiddel én een verzorgende crème. Onder invloed van de lichaamstemperatuur smelt de handcleanser snel op de handen en dringt diep in de poriën van de huid, waardoor zelfs het gemeenste en hardnekkigste vuil tijdens de normale handwasbeweging wordt losgemaakt en verwijderd. De handcleanser verwijdert veilig, snel en gemakkelijk olie, vet, teer, verf, druk- en stencilinkt, kleurstoffen, roet, grafiet, creosoot, aarde, grondvuil etc. De verzorgende crème in de handcleanser heeft een positief effect op de gezondheid van uw handen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Handen niet natmaken. Breng de handcleanser onverdund toe op de vervuilde handen. Schuur met de handen totdat het vuil loskomt. Vervolgens de handcleanser van de handen wassen met water.

*De SUPER Industrie Handzeep White 5L variant is niet overal verkrijgbaar. Vraag een verkooppunt op via onze klantenservice. 

Extra product informatie

Dit product altijd rechtop en vastgezet vervoeren en bewaren. Product niet inslikken. 

-BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. 

CONS100170.5L

Onze verkoopadviesprijs €30,19.

Heeft u een vervuilingsprobleem? Supercleaners RETAIL biedt u een professionele oplossing voor ieder vervuilingsprobleem. Wenst u meer informatie, stuur dan een e-mail naar info@supercleaners.nl of neem contact op met de consumentenservice +31 (0)6 362 205 00.

EAN-code: 8717154782165

Gerelateerde producten