<Productgroep

SUPER Industrie Handzeep White 600ML

Met verzorgende créme! 

TOEPASSING

Deze onderscheidende handcleanser bevat een uniek en krachtig schuurmiddel én een verzorgende crème. Onder invloed van de lichaamstemperatuur smelt de handcleanser snel op de handen en dringt diep in de poriën van de huid, waardoor zelfs het gemeenste en hardnekkigste vuil tijdens de normale handwasbeweging wordt losgemaakt en verwijderd. De handcleanser verwijdert veilig, snel en gemakkelijk olie, vet, teer, verf, druk- en stencilinkt, kleurstoffen, roet, grafiet, creosoot, aarde, grondvuil etc. De verzorgende crème in de handcleanser heeft een positief effect op de gezondheid van uw handen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Handen niet nat maken. Breng de handzeep onverdund aan op de vervuilde handen. Schuur met de handen totdat het vuil loskomt. Vervolgens de handzeep van de handen wassen met water.

Extra product informatie

Dit product altijd rechtop en vastgezet vervoeren en bewaren. Product niet inslikken. 

-BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. 

CONS100170.600ML

Onze verkoopadviesprijs €6,99.

Heeft u een vervuilingsprobleem? Supercleaners RETAIL biedt u een professionele oplossing voor ieder vervuilingsprobleem. Wenst u meer informatie, stuur dan een e-mail naar info@supercleaners.nl of neem contact op met de consumentenservice +31 (0)6 362 205 00.

EAN-code: 8717154782073

Gerelateerde producten