<Productgroep

SUPER Keukenapparatuur Ontkalker 500ML

Op basis van melkzuur

TOEPASSING

De Super Keukenapparatuur Ontkalker op basis van melkzuur is speciaal ontwikkeld voor het reinigen en ontkalken van diverse espresso- en koffiepadmachines. Het product werkt zeer snel, is eenvoudig te gebruiken en is volledig biologisch afbreekbaar. Door het gebruik van de ontkalker wordt de levensduur van het keukenapparaat verlengd en waarborgt u de kwaliteit en smaak van uw koffie.

GEBRUIKSAANWIJZING

Ontkalkingsprogramma uitvoeren conform de handleiding van uw apparaat.

Indien niet beschik- baar kan onderstaande werkwijze gevolgd worden: Vul het waterreservoir van uw keukenapparatuur voor 90% met water. Vervolgens het reservoir aanvullen met de Super Keukenapparatuur Ontkalker. Bij koffiepadapparaten eerst een gebruikte koffiepad plaatsen in de padhouder. Bij overige apparatuur is dit niet vereist. Laat het mengsel vervolgens in het waterreservoir staan voor circa 8 minuten en zet vervolgens het keukenapparaat aan. Laat de helft van het water uit het waterreservoir doorlopen en zet vervolgens het keukenapparaat uit. Na 8 minuten het keukenapparaat weer aanzetten en door laten lopen totdat het waterreservoir leeg is. U bent nu klaar met de onderhoudsbeurt. Na iedere onderhoudsbeurt het keukenapparaat 3 maal doorspoelen door het waterreservoir met schoon water te vullen. 

Voor het snel ontkalken en reinigen van waterkokers, au bain-marie apparatuur, cv ketels en warmtewisselaars adviseren wij de Super CV/Onderhouds Ontkalker.

Extra product informatie

Beschermende handschoenen/oogbescherming dragen. Na het werken met dit product grondig wassen.

BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen.

BIJ CONTACT MET DE HUID: Met veel water wassen. Onmiddellijk een antigifcentrum/arts raadplegen. De inhoud en de verpakking verwerken volgens de plaatselijke/regionale/nationale/internationale voor- schriften.

CONS100110

Onze verkoopadviesprijs €6,99.

Heeft u een vervuilingsprobleem? Supercleaners RETAIL biedt u een professionele oplossing voor ieder vervuilingsprobleem. Wenst u meer informatie, stuur dan een e-mail naar info@supercleaners.nl of neem contact op met de consumentenservice +31 (0)6 362 205 00.

EAN-code: 8717154782196

Produkt bevat: l-(+)-melkzuur.

Gerelateerde producten