<Productgroep

SUPER Ontroester Xstrong 500ML

Verwijdert roest

TOEPASSING

SUPER Ontroester Xstrong is een professioneel product voor het verwijderen van roest. Het product verwijdert roest in alle vormen en op ondergronden, zoals staal, traanplaat, gereedschappen, reclameborden, RVS, buitentegels en de meeste Ferro-metalen. Na het ontroesten laat het product een fosfaat laag achter die afhankelijk van de luchtvochtigheid voor korte tijd corrosie werend is.

GEBRUIKSAANWIJZING

Er zijn twee methodes om te ontroesten.

  • Spraymethode: breng het product aan op de roest. Laat het product goed inwerken. Bewerk het oppervlak met een harde schuurspons. Vervolgens deze behandeling nogmaals herhalen tot de roest verwijderd is.
  • Dompelmethode: Voorafgaand het loszittende roest, vuil, vet en olie verwijderen. Giet vervolgens de SUPER Ontroester Xstrong in een kunstoog bak of emmer (past het voorwerk niet in een bak, dan een kwast gebruiken). Dompel het voorwerp in het bad. Periode van minimaal 15 tot 48 uur afhankelijk van de roest laag. Haal het voorwerp regelmatig uit het bad en borstel losse roest er af. Dit bevordert de werking. Als het voorwerp roest vrij is, afnemen met een droge doek, hierdoor ontstaat een roestwerende fosfaat laag. Afspoelen met water is ook mogelijk.

*Ontroester is niet geschikt voor metalen zoals: tin, messing, nikkel, gegalvaniseerde of verzinkte oppervlakken. Vorstvrij bewaren. Niet op gelakte ondergronden.

Extra product informatie

Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. 

Buiten het bereik van kinderen houden. Oogbescherming, gelaatsbescherming, beschermende kleding, beschermende handschoenen dragen. NA INSLIKKEN: de mond spoelen — GEEN braken opwekken. Onmiddellijk een arts raadplegen.

BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken. Huid met water afspoelen/douchen.

Onmiddellijk een arts raadplegen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Onmiddellijk een arts raadplegen. Fosfaten>=30% niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen<5%

CONS100340

Onze verkoopadviesprijs €12,95

Heeft u een vervuilingsprobleem? Supercleaners RETAIL biedt u een professionele oplossing voor ieder vervuilingsprobleem. Wenst u meer informatie, stuur dan een e-mail naar info@supercleaners.nl of neem contact op met de consumentenservice +31 (0)6 362 205 00.

EAN-code: 8717154783049

Nr. 648/2004 betreffende detergentia/Etikettering van gehalten anionogene oppervlakteactieve stoffen, niet-ionogene op-

pervlakteactieve stoffen, fosfonaten, conserveringsmiddelen (2-Broom-2-nitro-1,3-propaandiol, 2-octyl-2H-isothiazool-3- on) < 5%

Gerelateerde producten