Super Professionele Ontstopper

PROFESSIONELE SUPER ONTSTOPPER 1L

Dé krachtigste ontstopper voor de vakman     

Let op: Alleen voor zakelijk gebruik

Professionele Super Ontstopper is (aantoonbaar) de krachtigste ontstopper die er bestaat. De professionele afvoer ontstopper lost alle verstoppingen op! De ontstopper verwijdert verstoppingen in toiletten, verstopping bad, doucheputjes en nog veel meer. Door het gewicht van de ontstopper zakt het product tientallen meters in de leiding waardoor ook verstoppingen diep in de afvoer worden verholpen.

HÉ ONTSTOPPER!

INFORMATIE NODIG?

Door de krachtige grondstof zwavelzuur die verwerkt is in de Super Ontstopper, is dit product aantoonbaar de sterkste vloeibare afvoerontstopper! Het product weegt bijna 2 keer zwaarder dan water, waardoor het product tot meters diep in de afvoerleiding werkt. Een ander groot voordeel van de Super Ontstopper is dat de afoverontstopper direct werkt. Binnen 1 minuut is iedere organische verstopping verholpen.

Door de grondstof mag het product uitsluitend gekocht en toegepast worden door professionele eindgebruikers. Zakelijke eindgebruikers kunnen binnen 15 seconden een verklaring invullen (online of in de winkel) waarin zij het zakelijke gebruik verklaren.

 

EN NU JIJ!

GAS OP DIE ONTSTOPKLUS

Dit product mag uitsluitend gekocht en toegepast worden door zakelijke gebruikers. Zakelijke gebruikers kunnen zich snel en gemakkelijk registreren via de online tool of via het registratieform van onze verkooppunten. Lees voor gebruik aandachtig het veiligheidsvoorschrift op het etiket.

1. Maak vooraf de afvoer zoveel mogelijk watervrij

2. Veiligheidsdop indrukken en losdraaien

3. Gebruik een kunststof trechter om direct contact met het rooster te vermijden

4. Controleer de goede werking van de syphon en plaats zonodig een emmertje met water eronder, om schade te vermijden

5. Giet 125cc langzaam en rechtstreeks in de afvoer. Bij een vloerafvoer adviseren wij 250cc te gebruiken. Meteen met veel koud water naspoelen. Indien nodig bovenstaande herhalen. Na gebruik de dop goed vastdraaien

6. Zorg tijdens het ontstoppen voor een goede ventilatie en voorkom directe inademing boven de afvoer

7. Aanbeveling: ogen en handen beschermen. Niet op metalen en kunststoffen gebruiken. In aanraking met kleding of huid, onmiddellijk afdoen met een droge doek en vervolgens afspoelen met water. Kleding vervolgens in water laten

8. Product nooit met ander chemicaliën gebruiken

Waarschuwing: Gebruik de Super Ontstopper nooit in combinatie met andere producten, hierdoor kunnen gevaarlijke reacties ontstaan. Gebruik de Super Ontstopper uitsluitend indien uw afvoer in goede en lekdichte staat verkeerd. Indien u gebruik maakt van een loodgieter, vermeldt dat u dit product heeft gebruikt.

PRODUCTSPECIFICATIES:

PROFESSIONELE SUPER ONTSTOPPER 1L

SuperCleaners

VERSTOPPING SNEL VERHELPEN? BESTEL HIER

   MEER MARGE

   VOOR SLIMME WINKELIERS!

   De professionele afvoerontstopper in uw assortiment? Hiermee kan je de zakelijke markt bedienen. Registreer uw verkooppunt binnen 1 minuut!

   Super Cleaners

   HÉ WINKELIER, MAAK JE VERZAMELING COMPLEET!