<Productgroep

SUPER RVS Polisher 250ML

*Reinigt, herstelt en beschermt in één behandeling. Geen vingeraf- drukken. Droogt streep- en vetvrij op.

TOEPASSING

De Super RVS Polisher is een uniek roestvrijstaal polijstmiddel en is uitermate geschikt voor het herstellen van lichte schade en glans van RVS oppervlaktes, zoals afzuigkappen, liftdeuren en overige. Het product geeft de natuurlijke glans aan het metaal terug zonder te etsen of te krassen. De Super Polisher is uniek, omdat het 3 functies heeft: Het reinigt, geeft glans en het beschermt het oppervlak.

GEBRUIKSAANWIJZING

Allereerst het te behandelen oppervlak ontvetten met de Super Glas en Interieurreiniger. Breng de Super RVS Polisher vervolgens aan op een pluisvrije doek en vervolgens aan op het te behandelen oppervlak. Vervolgens het product uitwrijven in de richting van de structuur van het metaal. Tot slot, licht nawrijven met een droge pluisvrije doek om extra glans op te brengen.

Extra product informatie

Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen.

NA INSLIKKEN: onmiddellijk een antigifcentrum/arts raadplegen. GEEN braken opwekken. Achter slot bewaren.

De inhoud en de verpakking verwerken volgens de plaatselijke/regionale/nationale/internationale voorschriften.

CONS100210

Onze verkoopadviesprijs €8,50.

Heeft u een vervuilingsprobleem? Supercleaners RETAIL biedt u een professionele oplossing voor ieder vervuilingsprobleem. Wenst u meer informatie, stuur dan een e-mail naar info@supercleaners.nl of neem contact op met de consumentenservice +31 (0)6 362 205 00.

EAN-code: 8717154782219

Bevat: Koolwaterstoffen, C10-C13,n-alkanen,iso-alkanen, cyclische, <2% aromaten, minerale olie.

Gerelateerde producten