SUPER SOLAR CLEANER 1L

Verhoogt het rendement

Super Solar Cleaner verhoogt uw rendement. Binnen enkele maanden na plaatsing van zonnepanelen heeft vervuiling al een groot nadelig effect op het rendement ervan. Onder andere luchtvervuiling en uitwerpselen van vogels zorgen voor vervuiling waardoor lichtinval en dus het rendement afneemt. Met het gebruik van de milieuvriendelijke Super Solar Cleaner behoudt u een hoog rendement én bent u verzekerd van een optimale levensduur van uw zonnepanelen! Verbruik: 1 liter per 10 zonnepanelen.

HÉ VAKMAN!

INFORMATIE NODIG?

Hoe haal je het maximale resultaat uit je zonnepanelen? Simpel! Reinig je zonnepanelen minimaal 2x per jaar met de Super Solar Cleaner.
Door de unieke samenstelling van dit product worden luchtvervuiling en vogel uitwerpselen gemakkelijk en veelal zonder poetsen verwijderd. Wat dit product uniek maakt is dat het niet alleen de zonnepanelen reinigt. De Super Solar Cleaner laat na het reinigen een beschermlaag achter waardoor vervuiling minder goed hecht. Hierdoor zal elke regenbui een extra reinigend effect hebben.

Laat maar komen die zon!

EN NU JIJ!

GAS OP DIE KLUS

1. Middels een rugspuit of vernevelaar de zonnepanelen besproeien/vernevelen

2. Het product ontbindt de kleeflaag van de vervuiling

3. Bij lichte vervuiling is het niet noodzakelijk om de panelen te wassen met een spons of borstel. Bij zware vervuiling wordt dit wel geadviseerd

4. Na behandeling de panelen naspoelen met water, bijvoorbeeld met een tuinslang

Advies: Reinig uw zonnepanelen 2x per jaar voor optimaal resultaat. + Niet reinigen in de volle zon.

PRODUCTSPECIFICATIES:

SUPER SOLAR CLEANER 1L

SuperCleaners

MAXIMAAL RENDEMENT BEHALEN? BESTEL DIRECT BIJ ONZE ONLINE VERKOOPPUNTEN

Bent u verkooppunt van dit product en wenst u ook vermeld te worden? Neem dan contact met ons op via: info@supercleaners.nl

SOLAR CLEANER NODIG? HIER STAAT DIE KLAAR

   MEER MARGE

   VOOR SLIMME WINKELIERS!

   Hier komt men voor terug!

   Super Cleaners

   HÉ WINKELIER, MAAK JE VERZAMELING COMPLEET!