SuperCleaners officieel partner Transus EDI

Met trots mogen wij aankondigen dat SuperCleaners Retail officieel aangesloten is bij Transus EDIInmiddels zijn onze producten in meer dan 500 verkooppunten door heel Nederland en België beschikbaar. Samen met onze verkooppunten zijn we continue op zoek naar methoden om onze klanten beter te bedienen. Het moeiteloos kunnen uitwisselen van handelsdocumenten is daarbij een must. 

Samen met Transus EDI bieden we handelspartners nu de mogelijkheid om snel handelsdocumenten zoals orders, bevestigingen, facturen en verzendinformatie uit te wisselen tussen systemen. Hiermee verhogen we de efficiency enorm.

Een naadloze integratie met systemen van onze klanten en handelspartners

De afgelopen weken heeft ons marketing/IT team hard gewerkt aan het inrichten van het Transus EDI platform. Zo is ons complete assortiment toegevoegd binnen de online omgeving en hebben we de eerste connecties gelegd met bestaande handelspartners.

“We merkten dat met name grote handelspartners behoefte hebben aan snelle en efficiënte communicatie. Met name als het aankomt op handelsdocumenten. Daarnaast zochten wij een methode om intern dubbel werk te voorkomen. Met Transus EDI hebben we een perfecte oplossing om snel, efficiënt en schaalbaar met onze klanten te schakelen .”Michael Janssens (Marketing Director)

 

Vanaf vandaag is het via binnen Transus EDI eenvoudig mogelijk om SuperCleaners eenvoudig aan te haken als handelspartner. Binnen het platform is het volledige assortiment beschikbaar. Al onze producten zijn voorzien van actuele informatie. 

Handelspartner worden?

Graag zelfs! Stuur hiervoor een e-mail naar info@supercleaners.nl. Ons Account team staat klaar om gezamenlijk de verdere inrichting op te pakken.

Dé professionele oplossing

Sinds 2016 bieden wij een totaalconcept aan van professionele reinigingsproducten, onderhoudsproducten en technische vloeistoffen voor retailers in DHZ, ijzerhandel, bouw, groothandel en automotive. In ons laboratorium worden de SuperCleaners met uiterste zorg ontwikkeld en hierbij staat onderscheidende hoge kwaliteit centraal. Deze kwaliteit wordt gegarandeerd middels specifieke grondstofkeuze en een bovengemiddeld vaste stof gehalte. Het resultaat: Dé Professionele Oplossing! 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe product lanceringen, acties, tips en adviezen.