Winactie-Washin7-SuperCleaners-Retail

WINACTIE!

Hoe werkt het?
In samenwerking met Washin7 mogen we 6x een was-tegoed t.w.v. 100 euro weggeven. Op onze social media is precies te vinden welke stappen je moet ondernemen om kans te maken op deze SUPER prijs! We zullen nogmaals even kort toelichten wat je moet doen; 
1. Like het bericht van de winactie op Instagram of Facebook. Volg onze pagina dan ook van dat social media kanaal.
2. Laat in de reactie onder de post achter welke 2 vrienden een beurt zouden kunnen gebruiken en waarom, laat daarbij ook weten of je voor de locatie Bergen op Zoom, Roosendaal of Eindhoven de prijs wilt winnen.

De voordelen
Je auto thuis wassen dat kan natuurlijk, maar als je zeker wilt zijn van een wasbeurt van hoge kwaliteit moet je bij Washin7 zijn. Washin7 staat namelijk voor de best verzorgde service. De wasstraat en wasboxen zijn volledig overdekt, met daarbij een boeiende entourage en ruime openingstijden. Ze werken net als SuperCleaners alleen maar met de beste producten, optimaal resultaat staat voor ons beide namelijk op 1. 

En of je optimaal resultaat krijgt wanneer je je auto laat wassen bij Washin7. Er wordt alleen maar gewerkt met apparatuur van topniveau, met daarbij de beste shampoos en hoogwaardige programma’s. Het wassen van de auto gebeurd bij Washin7 op een duurzame en lakvriendelijke manier. Washin7 werkt niet met harde borstels, maar met zachte textiele doeken. Laat je zorgen dus maar achterwegen, want dat je auto schoon wordt zonder enig krasje dat weten ze zeker!

De algemene voorwaarden
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de winactie die te vinden is op de social media van SuperCleaners in samenwerking met Washin7. Door deelname aan de betreffende winactie gaat de deelnemer akkoord met de onderstaande Algemene voorwaarden.

 • Deelnemers tot 18 jaar verklaren toestemming van (een) ouders(s) te hebben verkregen voor deelname aan de winactie.
 • De winactie loopt van 1 oktober 2020 tot en met 30 oktober 2020. Alle inzendingen die in deze periode binnenkomen maken kans op een van de 6 prijzen. De inzendingen die buiten deze periode binnenkomen zijn uitgesloten voor de winactie.
 • In totaal geeft SuperCleaners 6 prijzen weg: 2x 100 euro was-tegoed voor Washin7 Bergen op Zoom, 2x 100 euro was-tegoed voor Washin7 Roosendaal, 2x 100 euro was-tegoed voor Washin7 Eindhoven.
 • De 6 winnaars van de 100 euro was-tegoed worden op 30 oktober 2020 bekend gemaakt.
 • De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de winactie verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Alsdan is SuperCleaners gerechtigd een andere winnaar te kiezen.
 • De persoonsgegevens kunnen worden gebruikt om uitvoering te geven aan de winactie en de uitreiking van de prijs, In dat kader is SuperCleaners gerechtigd om na digitale/schriftelijke toestemming de persoonsgegevens te verstrekken aan derde partijen, die betrokken zijn bij de betreffende winactie.
 • SuperCleaners is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan de prijsvraag noch voor eventuele technische storingen, gebreken of vertragingen met betrekking tot de deelname aan de prijsvraag of de aanwijzing van de winnaar.
 • SuperCleaners is gerechtigd deelnemers te diskwalificeren en/of van deelname uit te sluiten als zij van mening is dat de deelnemers niet conform de Algemene voorwaarden handelen dan wel indien de deelnemers zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaffen tot de winactie of het verloop van de winactie op oneerlijke wijze beïnvloeden.
 • SuperCleaners is gerechtigd te allen tijde naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze algemene voorwaarden gedurende de looptijd van de winactie te wijzigen of aan te passen vanwege haar moverende redenen, zonder dat SuperCleaners daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemer. Wijziging of aanpassing van de winactie, zal SuperCleaners op haar website op passende wijze publiekelijk bekend maken.
 • Indien één of meer bepalingen van de Algemene voorwaarden nietig of ongeldig zijn, dan tast dit niet de geldigheid van de overige bepalingen van de Algemene voorwaarden winactie aan.
 • Voor eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de winactie kunt u gebruik maken van het contactformulier. Vermeld daarbij altijd de naam van winactie. SuperCleaners zal zo spoedig mogelijk reageren.

Doe mee!