Zelf graffiti verwijderen, hoe doe ik dat? Wij leggen het je uit!

Banner blog zelf graffiti verwijderen

Graffiti, we kennen het allemaal. Sommige kunstenaars maken er prachtige kunstwerken mee, maar wat als het op jouw muur of tegels zit? Dan zie je het liever verdwijnen. Dat snappen wij maar al te goed. Met de Super Graffiti verwijderaar is graffiti verwijderen voor iedereen een eitje. In dit artikel leggen we je stap voor stap uit hoe je graffiti verwijdert, zodat jij dit als een professional kan doen!

Hoe verwijder ik zelf graffiti?

Veel mensen proberen graffiti op veel verschillende manieren te verwijderen. Enkel een hogedrukspuit is meestal niet voldoende en de huis-tuin-en-keukenmiddelen doen vaak meer kwaad dan goed. In deze pogingen om de graffiti te verwijderen zit veel tijd en moeite. Zoals eerder al benoemd, is het verwijderen van graffiti met de Super Graffiti verwijderaar een eitje. Met slechts 3 benodigdheden ben je al klaar om aan de slag te gaan. Als eerste heb je de Super Graffiti verwijderaar nodig. Voor de verwerking van het product heb je een blokkwast en een hogedrukspuit nodig. Wanneer je deze spullen hebt, ben je klaar om de graffiti te verwijderen. Ga als volgt te werk:

  • Breng voldoende Graffiti verwijderaar aan op de vervuiling. Gebruik hier een blokkwast voor.
  • Laat het product vervolgens 8 tot 10 minuten intrekken.
  • Spoel de verontreiniging, met bij voorkeur warm water van ca. 80 ºC af. Hierbij kan een hogedrukreiniger van pas komen.
  • Breng direct na de verwerking een anti-graffiti beschermingsmiddel toe. Zo is de ondergrond beter voorbereid voor een volgende keer!
 

Als het gewenste resultaat niet bereikt wordt, dient de behandeling met een langere inwerktijd herhaald te worden.

Enthousiast geworden? Ren direct naar een verkooppunt bij jou in de buurt!

Zelf graffiti verwijderen of laten verwijderen?

Je kan graffiti ook weg laten halen door een specialist, maar dit neemt vaak hoge kosten met zich mee. Die kosten zijn helemaal niet nodig, want met de Super Graffi verwijderaar ben jij de specialist! Het verwerken van de Super Graffiti verwijderaar is eenvoudig, snel en beschadigt de ondergrond niet. Zo bespaar je een hoop geld, en kan je alsnog genieten van een ondergrond zonder graffiti.

Waarom kiezen voor SuperCleaners?

Met de producten van Supercleaners kies je niet alleen voor de krachtigste formule, maar ook voor een milieuvriendelijke aanpak. Vrijwel al onze producten zijn namelijk volledig biologisch afbreekbaar, zo ook de Super Graffiti verwijderaar. Daarnaast zijn onze producten veelal concentraat producten. Dat wil zeggen dat onze producten een langere tijd mee gaan dan reguliere producten. Zo besparen we samen een beetje mee.

De inhoud van de SuperCleaners producten is niet het enige wat duurzaam is. Onze verpakkingen zijn namelijk gemaakt van gerecycled plastic en alle dozen waarin we onze producten vervoeren, hebben het FSC-keurmerk. Dit betekent dat de dozen afkomstig zijn van duurzame bosbouw.

Dus kies voor een milieuvriendelijke aanpak door te kiezen voor Super Graffiti verwijderaar!

Voor het verwijderen van graffiti gebruik je:

Super Graffiti verwijderaar

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van nieuwe schoonmaak tips?

Schrijf je direct gratis in voor onze periodieke nieuwsbrief en ontvang de laatste schoonmaaktips direct in je mailbox.