Afvoer in de wastafel ontstoppen? 6 stappen die jou helpen!

Het is ontzettend vervelend als wastafels binnen jouw bedrijfspand verstopt raken. Gelukkig is de afvoer van een wastafel ontstoppen gemakkelijker dan je in eerste instantie denkt. Met het juiste krachtige product en een duidelijk stappenplan heb jij binnen zes stappen de wastafelafvoer ontstopt. Thuis is het vervelend als de wasbak verstopt raakt. Echter is het nog vervelender als dit gebeurt in jouw horecazaak, waar je jouw gasten toch de beste ervaringen wilt bieden. Voor zakelijke eindgebruikers heeft SuperCleaners dé professionele oplossing op de markt gebracht. Kom er gauw achter hoe jij ervoor kan zorgen dat de afvoer weer goed werkt!

Deze ontstopper heb jij nodig binnen je bedrijf

De Super Professionele Ontstopper is aantoonbaar de sterkste vloeibare afvoerontstopper die er bestaat. Dit komt door het krachtige zwavelzuur dat de grondstof is voor deze reiniger. Mede door deze grondstof en de sterke werking is dit schoonmaakproduct enkel te koop voor zakelijk gebruik. Hiermee kun je alle organische verstoppingen verhelpen, waaronder papier, zeep, vet en koffiedik. Zo kun je de afvoer van iedere wastafel eenvoudig ontstoppen. 

 

Daarnaast kun je deze reiniger ook preventief gebruiken. In dat geval breng je dankzij de ontstopper een beschermende laag aan in de leidingen, zodat verstoppingen minder snel zullen voorkomen.

Lees dit voor je gas geeft op jouw schoonmaakklus

Voor je de afvoer van de wastafel gaat ontstoppen, is het belangrijk om je ogen en handen te beschermen. Komt er toch wat ontstopper op je huid of kleding? Maak dit dan direct schoon met water. Ook is het enorm van belang dat de ruimte goed wordt geventileerd en directe inademing boven de afvoer wordt voorkomen.

 

Waarschuwing: gebruik de Super Professionele Ontstopper nooit in combinatie met andere (chemische) producten. Hierdoor kunnen namelijk gevaarlijke reacties ontstaan. Je mag de ontstopper enkel gebruiken als de afvoer in goede staat verkeert en niet lekt. 

 

Schakel je na je werkzaamheden toch de hulp in van een loodgieter? Zorg dan dat u deze op de hoogte brengt van het gebruik van de krachtige ontstopper.

Professionele gootsteenontstopper

Super Professionele Ontstopper

Stappenplan: afvoer van de wastafel ontstoppen

  1. Maak voorafgaand aan de klus de afvoer van de wasbak zo veel mogelijk vrij van water.
  2. Draai de veiligheidsdop op de fles in en draai deze los.
  3. Gebruik een trechter van kunststof om direct contact te vermijden.
  4. Controleer de werking van de sifon en plaats er een emmertje water onder. Zo voorkom je eventuele schade.
  5. Giet 125cc langzaam in de afvoer van de wastafel en giet hierachteraan veel koud water. 
  6. Draai de dop na gebruik weer goed vast op de fles.

Verhelp de verstopping in iedere keuken

Klaar om af te rekenen met de verstopte wasbakken in jouw horecagelegenheid. Met de Super Professionele Ontstopper kun jij de afvoer van de wastafel ontstoppen. In het onderstaande overzicht zie je bij welke (online) verkooppartners je terechtkunt voor deze krachtige reiniger. Het enige wat je voorafgaand aan de koop hoeft te doen, is een verklaring in te vullen. Dit kost 15 seconden van je tijd en hiermee verklaar je dat je het product enkel inzet voor zakelijk gebruik. Heb je vragen over dit sterke product? Neem dan contact op met onze klantenservice of de supportafdeling van een van onze verkooppartners.

Ontstop de wastafelafvoer met onze producten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe product lanceringen, acties, tips en adviezen.