Buitenmuur schoonmaken

Een buitenmuur schoonmaken is een klus die zeker periodiek moet worden uitgevoerd. Buitenmuren hebben het door het hele jaar heen zwaar te verduren. Zo belanden er regendruppels, uitlaatgassen, hagelstenen en andere vuiligheden tegen de buitenmuur aan die hierdoor zeker moet worden schoongemaakt. Er kan namelijk mos ontstaan. Daarbij is onderhoud van dit oppervlak noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de buitenmuur stevig blijft. Ben jij als vakman ingeschakeld om deze schoonmaakklus uit te voeren? Tijd om de juiste spullen aan jouw werkkoffer toe te voegen! Kom er in dit informatieve artikel achter wat jij nodig hebt voor dit project.

Gebruik dit professionele product om iedere buitenmuur mee schoon te krijgen

Het product dat iedere vakman die vaak een buitenmuur moet schoonmaken nodig heeft, is de Super Gevelreinigingspasta. Deze pasta hebben wij speciaal op de markt gebracht om het iedere vakman een stuk gemakkelijker te maken tijdens de schoonmaakklus. Deze reinigingspasta is eenvoudig aan te brengen met een blokkwast, borstel of verfroller. De pasta is klevend en kan zich daardoor goed hechten aan de ondergrond. Ook is de krachtige reiniger veilig voor voegen, waardoor je deze niet hoeft af te plakken (scheelt weer tijd). Dankzij de samenstelling van de gevelreinigingspasta heb je geen last van specie- en mortelrestanten.

 

Let wel op dat je dit gebruiksvriendelijke product niet in de volle zon mag gebruiken.

Super Gevelreinigingspasta

Stappenplan: buitenmuur schoonmaken

Tijd om gas te geven op jouw project. Om de buitenmuur te kunnen schoonmaken, heb je dus de Super Gevelreinigingspasta, een blokkwast en warm water nodig. Koud water mag ook, maar met warm water krijg je de muur net wat grondiger schoon te maken. Dat scheelt jou enorm in waardevolle minuten.

 

  1. Maak de buitenmuur nat om verbruik van de sterke reiniger te beperken.
  2. Breng met een blokkwast of verfroller de gevelreinigingspasta aan.
  3. Laat dit schoonmaakmiddel minstens vijf minuten inwerken.
  4. Verwijder de reinigingspasta met warm water.
  5. Zodra de buitenmuur is gereinigd en helemaal droog is, raden we aan om deze te impregneren met een van onze impregneermiddelen. Hiermee zorg je ervoor dat de muur voor de komende tien jaar waterafstotend is.

 

Een tip die we willen meegeven, is om de gevelreinigingspasta eerst op een onopvallend stuk buitenmuur aan te brengen. Zo zie je snel wat het resultaat wordt als je de rest van de muur met dit krachtige middel behandelt.

Scoor deze krachtige buitenmuurreiniger bij een van onze verkooppartners

In het onderstaande rijtje zie je bij welke online verkooppartners je terechtkunt voor onze krachtige gevelreinigingspasta. Hiermee kun jij iedere buitenmuur grondig schoonmaken. Natuurlijk zijn er genoeg andere sterke reinigingsmiddelen van SuperCleaners te koop bij zowel fysieke verkooppunten als in vele webshops. Wil je meer weten over welke producten jij nodig hebt voor jouw projecten? Of wens je meer informatie over dit of een ander artikel? Neem dan gerust contact op met onze supportafdeling of de klantenservice van de desbetreffende verkooppartner. Wij staan iedere vakman met veel plezier te woord!

Scoor onze sterke gevelreinigingspasta en maak je buitenmuur schoon!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe product lanceringen, acties, tips en adviezen.