Loopt de wastafel langzaam leeg? Zo los je dit op!

De wastafel in een van de hotelkamers of de toiletten loopt langzaam leeg. Dit is een probleem dat je zo snel mogelijk wilt oplossen. Binnen jouw horecagelegenheid wil jij namelijk de beste beleving kunnen bieden. Daarom is het belangrijk dat je weet hoe je eventuele verstoppingen in wastafels kunt oplossen. SuperCleaners is dé expert op het gebied van krachtige schoonmaakmiddelen. Wij hebben dan ook de beste oplossing voor wastafels die langzaam leeglopen. In deze informatieve blogpost lees je alles over hoe je deze schoonmaakklus het best aanpakt.

Deze reiniger heb je nodig om wastafels goed schoon te maken

Loopt de wastafel langzaam leeg? Dan is de kans enorm groot dat de afvoer van de wasbak verstopt is. Dit probleem los je vrij gemakkelijk op. Met de Super Professionele Ontstopper  – enkel voor zakelijk gebruik – los je elke verstopping op. Deze krachtige reiniger mogen alleen zakelijke eindgebruikers aanschaffen, omdat de reiniger 96% zwavelzuur bevat. Deze sterke grondstof maakt van deze ontstopper aantoonbaar de sterkste vloeibare afvoerontstopper die er bestaat.


Waarschuwing: gebruik de Super Professionele Ontstopper nooit in combinatie met andere producten. Dit kan namelijk resulteren in gevaarlijke reacties. Ook mag je deze zeer krachtige ontstopper alleen gebruiken als de afvoer van de wastafel in goede en lekdichte staat verkeert.

Professionele gootsteenontstopper

Super Professionele Ontstopper

Wastafel loopt langzaam leeg: dit stappenplan helpt jou erbij

Volg het onderstaande stappenplan goed op, zodat je de wastafel goed kunt schoonmaken. Op dit moment loopt de wastafel nog langzaam leeg. Je zult merken dat dit snel verleden tijd is dankzij de Super Professionele Ontstopper. Dit middel werkt binnen één minuut, werkt metersdiep in de leiding en lost iedere verstopping op.

 

  1. Maak voorafgaand aan de schoonmaakklus de afvoer van de wastafel zo veel mogelijk watervrij.
  2. Druk de veiligheidsdop in en draai deze los.
  3. Gebruik een kunststoftrechter op direct contact te vermijden.
  4. Controleer of de sifon goed werkt en plaats, indien nodig, een emmertje met water eronder. Zo voorkom je eventuele schade.
  5. Giet 125cc langzaam en rechtstreeks in de afvoer. Giet hierachteraan direct veel koud water.
  6. Draai de dop weer goed op de fles.

Scoor jouw wastafelreiniger bij onze verkooppartners

De wastafel loopt langzaam leeg. Tijd om dit probleem op te lossen. We werken samen met vele verkooppartners die elk fysieke en/of online verkooppunten hebben. Hieronder zie je bij welke webshops je direct de ontstopper kunt bestellen. Wel moet je een verklaring invullen waarmee je verklaart dat je dit product enkel zakelijk gebruikt. Dit kost maximaal 15 seconden, waarna je direct de fles kunt bestellen. Heb je vragen over het product? Neem dan contact op met onze supportafdeling of met de klantenservice van een van onze verkooppartner.

Ontstop de wastafelafvoer met onze producten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe product lanceringen, acties, tips en adviezen.