Sterk vervuilde vloer reinigen

Een sterk vervuilde vloer reinigen is geen geliefde klus. Toch mag het resultaat er elke keer zijn. Je wilt natuurlijk wel dat mensen die over de vloer lopen niet worden afgeleid door vuile plekken. Ben jij een echte vakman en wil je gas geven op iedere schoonmaakklus? Lees dan in deze blogpost hoe je een smoezelige vloer kunt reinigen. Misschien heb jij wel de verantwoordelijkheid gekregen om een vloer na een groot feest schoon te maken of is de vloer door een verbouwing smerig geworden. Met onze tips en tricks én het product dat we aanraden ziet én ruikt de vloer er na jouw schoonmaakklus weer fris uit!

Met dit schoonmaakproduct reinig je iedere sterk vervuilde vloer

De Super Vloerreiniger is het product dat onmisbaar is in jouw werkkoffer. Deze reiniger is geschikt voor elke soort vloer die er bestaat. De vloerreiniger verwijdert gemakkelijk ieder vuiltje op de grond en laat een heerlijk frisse geur achter. Dit schoonmaakproduct bestaat uit 100% concentraat en is ecovriendelijk. Ook werkt de reiniger sterk ontvettend. Dankzij de concentratie kun je het product sterk verdunnen, waardoor deze reiniger ontzettend lang meegaat. Doe jezelf een plezier en schaf deze vloerreiniger van SuperCleaners aan. Dan kun je echt gas geven op iedere schoonmaakklus en ben jij sneller bij een volgend reinigingsproject. Zo kun je meer schoonmaakprojecten oppakken op één dag.

Super Vloerreiniger

Stappenplan: sterk vervuilde vloer reinigen

Tijd om de sterk vervuilde vloer reinigen! Pak de vloerreiniger en een emmer of schrobzuigmachine erbij. Binnen een korte tijd is de vloer helemaal schoon.

  1. Meng de Super Vloerreiniger met water in een emmer of schrobzuigmachine.
  2. Houd als verhouding aan maximaal tot 1:100L.
  3. Voor een emmer met 10 liter water dient 100 milliliter van de vloerreiniger worden geschonken.
  4. Tip: test altijd eerst op een klein stukje vloer of de vloer tegen de vloerreiniger kan. Waarschijnlijk wel, maar dan heb je in ieder geval de vloer getest op resistentie.
  5. Maak de gehele vloer schoon en geniet van eens stralend en fris eindresultaat.

Shop de vloerreiniger en maak iedere vloer weer helemaal schoon

We werken samen met diverse enthousiaste verkooppartners. Zo kun jij bij veel (online) winkels jouw flessen Super Vloerreiniger shoppen. Bestel de flessen vandaag nog, zodat je binnen een paar dagen al de sterk vervuilde vloer goed kunt reinigen. Heb je vragen over dit product? Neem dan contact op met onze supportafdeling of die van een van onze verkooppartners. We helpen je graag verder!

Maak elke vloer schoon met onze reiniger

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe product lanceringen, acties, tips en adviezen.