Urinoir ontstoppen: met onze tips lukt jou dat

Een urinoir ontstoppen is niemands favoriete karwei. Toch zul je er als professional in de schoonmaaksector aan moeten geloven. Zeker als je gespecialiseerd bent in het oplossen van ontstoppingen. Wil je graag sneller klaar zijn met deze schoonmaakklus, maar weet je niet hoe je hier vaart achter kunt zetten? In dit informatieve artikel geven we je alle adviezen die je nodig hebt. Lees het artikel rustig door en ontdek welk krachtige schoonmaakproduct je het best kunt gebruiken in combinatie met een handig stappenplan. Zo krijg je ieder urinoir bij jouw desbetreffende opdrachtgever goed gereinigd en kun je snel door naar de volgende klus.

Met deze reiniger ontstop jij elk urinoir

Je bent op zoek naar een krachtig product om een urinoir gemakkelijk te kunnen ontstoppen. Jouw zoektocht stopt hier. De Super Urinesteenverwijderaar is namelijk dé krachtige reiniger die jij nodig hebt. Dit product is uitsluitend bestemd voor bedrijven, door de sterke grondstoffen in de fles. Je kunt dit schoonmaakproduct gebruiken om urinesteen mee te verwijderen, maar ook om verstoppingen in urinoirs mee op te lossen. Zo worden verkleuringen in het urinoir verholpen en ziet het urinoir er na deze reinigingsklus een stuk frisser uit. Tevens worden vervelende geuren uitgesloten en zorgt de urinesteenverwijderaar voor een beschermlaag in de afvoerleidingen. Toekomstige verstoppingen worden hierdoor tegengegaan.

Super Gevelreinigingspasta

Stappenplan: urinoir ontstoppen

Tijd om gas te geven op deze schoonmaakklus! Het moment is aangebroken om het urinoir te ontstoppen. Pak de Super Urinesteenverwijderaar erbij, volg het onderstaande stappenplan en geniet van het gewenste resultaat.

 

  1. Giet de krachtige verwijderaar langzaam in de afvoer.
  2. Laat de verwijderaar bij voorkeur een hele nacht inwerken.
  3. Voorkom het (automatisch) doorspoelen van het urinoir.
  4. Herhaal de behandeling als de verstopping nog niet geheel is verholpen.
  5. Het urinoir is ontstopt en kan weer veelvuldig worden gebruikt.

 

Let op: gebruik ons zeer krachtige schoonmaakproduct nooit in combinatie met andere chemicaliën. Bepaal de dosering naar eigen inzicht. De beste dosering hangt namelijk af van hoe erg de verstopping is.

Geniet van schone urinoirs zonder urinesteen

De Super Urinesteenverwijderaar kun je enkel kopen als professionele eindgebruiker. Bij de online en fysieke partners zul je een verklaring moeten invullen waarin je verklaart het product enkel zakelijk te gebruiken. Deze verklaring heb je binnen maximaal 15 seconden ingevuld en is het helemaal waard. Daarna kun je namelijk ieder urinoir een stuk gemakkelijker ontstoppen! Bekijk in het onderstaande overzicht bij welke (online) verkooppunten je terechtkunt voor deze krachtige reiniger en scoor jouw urinesteenverwijderaars. Neem contact op met ons of onze verkooppartners als je vragen hebt over het (gebruik van het) product.

Scoor onze urinesteenverwijderaar en maak de toiletten schoon!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe product lanceringen, acties, tips en adviezen.