Zwarte vlekken oven schoonmaken

Zwarte vlekken in de oven schoonmaken lukt gemakkelijk met onze tips en het stappenplan! Deze zwarte vlekken ontstaan vaak door ingebrande vetten die van een bakplaat of uit een ovenschaal zijn gelopen. Hoe langer je wacht met het verwijderen van deze vlekken, hoe lastiger het lijkt om ze te kunnen schoonmaken. Het is een ‘probleem’ in vele thuiskeukens waar thuiskoks tegenaan lopen. Gelukkig is het schoonmaken van de zwarte vlekken in een oven heel eenvoudig te doen. Met het juiste, krachtige reinigingsproduct in combinatie met tips en een goed stappenplan krijg jij de meest ingebrande vlekken weer uit je oven!

Deze reiniger heb je nodig om zwarte vlekken uit de oven te verwijderen

Om jouw oven helemaal schoon te krijgen is er één krachtige reiniger die je kunt gebruiken: de Super Barbecue en Oven Reiniger. Dit schoonmaakproduct hebben wij ontwikkeld voor professioneel gebruik in de horeca en zorgt ervoor dat je alle zwarte vlekken uit de oven kunt schoonmaken. Met dit product en door het volgen van de onderstaande tips, kun jij ervoor zorgen dat je oven er weer uitziet als nieuw! Het lijkt veel werk, maar met onze sterke ovenreiniger is deze schoonmaakklus zo geklaard. Bovendien is het reinigingsmiddel kant-en-klaar, wat betekent dat je direct kunt beginnen met het verwijderen van de zwarte vlekken.

Super Barbecue en Oven reiniger 500ML

Tips: zwarte vlekken oven schoonmaken

Voor je aan de slag gaat met het schoonmaken van de zwarte vlekken in de oven, is het verstandig om handschoenen aan te trekken en een veiligheidsbril op te doen. Op deze manier kan het schoonmaakmiddel echt alleen in de oven terechtkomen en voorkom je dat het product op de huid of in de ogen belandt. Zo, nu kun je aan de slag met de onderstaande tips.

 

  1. Zorg voor goede ventilatie in verband met eventuele dampen
  2. Spray met het gebruiksklare product op de zwarte vlekken in de oven
  3. Laat de spray dertig seconden inwerken
  4. Verwijder vervolgens met een borstel of spons alle zwarte vlekken in de oven
  5. Spoel de oven grondig na met water

 

Tip! Verwarm de oven tot maximaal 60 °C, om de zwarte vlekken in de oven nog gemakkelijker schoon te kunnen maken. Door de warmte komt het vuil beter los, waardoor je sneller klaar bent met de schoonmaakklus.

Veel keukenapparatuur kan op deze manier worden schoongemaakt

Zwarte vlekken in de oven schoonmaken lukt het allerbest met de Super Barbecue en Oven reiniger. Een groot voordeel van dit reinigingsmiddel is dat je meer kunt schoonmaken dan de oven. Barbecues, frituurpannen, grillplaten, frituurketels, airfryers en koekenpannen zijn te reinigen met deze krachtige ovenreiniger! Zo heb je een multifunctioneel, gebruiksklaar schoonmaakproduct waarmee je ontzettend veel kunt schoonmaken in de keuken. Handig, want zo hoef je niet voor elk keukenapparaat apart een reinigingsartikel in huis te halen.

Scoor jouw krachtige reinigingsmiddel voor de oven

Wij, onze verkooppartners én onze klanten zijn fan van deze enorm krachtige ovenreiniger! Na het lezen van dit informatieve blogartikel snap je wel waarom. Ben jij klaar voor het schoonmaken van de zwarte vlekken in de oven? Bekijk dan gauw bij welke online verkooppartners het product op voorraad is en bestel het sterke schoonmaakmiddel direct in een van de webshops.

Jouw oven goed schoonmaken? Koop de reiniger nu online!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe product lanceringen, acties, tips en adviezen.