Eenvoudig en snel een deur ontvetten

Ga je je deuren verven? Eerst je deur ontvetten hé! Een vervuilde of vettige deur kan het verven ervan moeilijk maken, omdat de verf hierdoor slecht kan aanhechten, en dit kan voor een ongelijkmatige afwerking zorgen. Om dit te voorkomen heeft SuperCleaners dé Super Verfontvetter die je kan gebruiken bij het voorbereiden van je deur ontvetten. Zo weet je zeker dat de verf goed hecht en je een geweldig verfresultaat overhoudt. Dat is natuurlijk wat je wilt! 

Met de universele Super Verfontvetter is het mogelijk om snel en doelmatig vetten, kleeflagen en overige vervuiling te verwijderen. Het product is bruikbaar op verschillende materialen zoals hout, kunststof en metalen. De Super Verfontvetter is puur concentraat en is op waterbasis waardoor het geen schadelijke ammoniak geur heeft. 

Direct aan de slag met het verwijderen van vetten op je deur? Bestel dan meteen de Super Verfontvetter online!

Super Verfontvetter en Reiniger 1L

Stappenplan: eenvoudig en snel een deur ontvetten

  1. Om de deur overschilderbaar te maken zonder schuren kun je onze SUPER Verfontvetter direct gebruiken. Je hoeft hem niet te verdunnen met water;
  2. Breng de SUPER Verfontvetter oplossing aan met een spons en laat het een paar minuten inwerken;
  3. Neem het hierna af met water;
  4. Voordat er gestart kan worden met schilderen dient de deur goed droog te zijn;
  5. That’s it. Wees een Picasso en start met verven.

De voordelen van de Super Verfontvetter voor het van je deur

De Super Verfontvetter is een multifunctioneel product en kan je dus niet alleen gebruiken voor het ontvetten van je deur. Zo kan het ook nog eens gebruikt worden op andere oppervlakken en ondergronden zoals kozijnen en muren. De Super Verfontvetter is bovendien zuinig in gebruik en heeft een lange houdbaarheid, zodat je er voor langere tijd mee kunt doen. Hierdoor is het verwijderen van vetten, kleeflagen en overige vervuiling nog nooit zo makkelijk geweest.

Wil jij jouw deur ontvetten met de Super Verfontvetter? Bestel deze nu online!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe product lanceringen, acties, tips en adviezen.