Graffiti verwijderen: dit zijn de gouden tips

Wil jij graffiti verwijderen en ben je op zoek naar de beste tips? Lees dan gauw dit informatieve artikel. In dit artikel ontdek je welke krachtige reiniger je het best kunt gebruiken voor deze schoonmaakklus. Ook vertellen we je welke tools je nodig hebt om gas te geven op dit poetsproject én kun je eenvoudig schoonmaken, dankzij ons overzichtelijke stappenplan. Zo heb jij uiteindelijk de gouden tips waar je mee aan de slag kunt. Dit schoonmaakproject duurt hierdoor een klein uur (afhankelijk van de grootte van het graffiti-oppervlak), waarna jij lekker kunt genieten van een fraai resultaat.

Deze krachtige graffitiverwijderaar is dé professionele oplossing voor jouw poetsproject

Welke reiniger is het best voor deze schoonmaakklus? Wij hebben maar één product als tip om graffiti te verwijderen en dat is de Super Graffiti Verwijderaar. Deze professionele 

oplossing is sterk geconcentreerd en geschikt voor vele ondergronden. Denk daarbij onder andere aan metalen en stenen oppervlakken. Zo kan elke muur, ieder verkeersbord, elke elektriciteitskast en noem maar op vrij van graffiti worden gemaakt. Daarbij is deze krachtige verwijderaar biologisch afbreekbaar en dus niet schadelijk voor het milieu. Iedere vakman kan dit product gebruiken, omdat het zeer gebruiksvriendelijk is. Hierdoor wordt graffiti verleden tijd maken een makkie en heb jij binnen de kortste keren weer een ondergrond zonder graffiti.

zelf graffiti verwijderen

Super Graffiti Verwijderaar

Stappenplan en tips: graffiti verwijderen

Pak je blokkwast en hogedrukspuit er maar bij, want het is tijd om gas te geven op jouw schookmaakklus. In plaats van een hogedrukspuit kun je ook gewoon emmers met warm water van het liefst 80 ºC gebruiken, maar met een hogedrukreiniger gaat het allemaal net wat makkelijker. Lees het onderstaande stappenplan, zodat je de graffiti goed kunt verwijderen met onze tips.

 

  1. Doe graffitiverwijderaar op een blokkwast en breng hiermee voldoende reiniger aan op de vervuiling.
  2. Laat de krachtige reiniger zo’n acht tot tien minuten intrekken.
  3. Spoel vervolgens de verontreinigde ondergrond af met warm water.
  4. Tot slot voorzie je de ondergrond direct na het schoonmaken met een anti-graffiti beschermingsmiddel, zoals onze impregneermiddelen.

Nog meer tips

We snappen dat jij zo snel mogelijk wilt afrekenen met de ongewenste graffiti. Let er wel op dat je deze Super Graffiti Verwijderaar niet gebruikt in de volle zon. Je kunt het product ook niet gebruiken bij temperaturen lager dan 4 ºC. Voor de rest is ieder moment prima om de vervuilde plekken te reinigen.

Koop deze krachtige reiniger en reken af met de graffitiplekken

SuperCleaners werkt samen met vele verkooppartners. In het onderstaande overzicht zie je bij welke online verkooppunten je de krachtige reiniger kunt kopen. Uiteraard zijn er ook genoeg fysieke winkels waar je terechtkunt voor de aanschaf van het product. Heb je vragen over de werking van deze reiniger of een van onze andere artikelen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of de supportafdeling van een van onze partners. Met onze tips kun jij alle graffiti eenvoudig verwijderen!

Scoor onze krachtige graffiti verwijderaar en reken af met graffiti!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe product lanceringen, acties, tips en adviezen.