Hoe kun je het best een gevel reinigen?

Een gevel vervuilt met de tijd. Dat is niet tegen te houden en gebeurt voornamelijk door uitlaatgassen en weersomstandigheden, zoals regen en hagel. Hierdoor vervaagt de originele kleur van de gevel en kan de gevel zelfs worden aangetast. Daarom is goed gevelonderhoud van belang. Hoe je een gevel kunt reinigen? In dit informatieve artikel lees je over het beste professionele product en kun je met behulp van een stappenplan iedere gevel grondig reinigen. Weg met al die vervuilingen op de gevel! Het is tijd om weer te genieten van een mooie muur. Lees in de volgende alinea’s hoe je deze klus het best kunt aanpakken.

Dit is de meest gebruiksvriendelijke gevelreinigingspasta

Hoe kun je een gevel reinigen? Daar heb je allereerst de Super Gevelreinigingspasta voor nodig. Deze pasta is een zeer krachtige gevelreiniger die afrekent met elk vuiltje op de gevel. Het prettige van deze gevelreiniger is dat die kleeft, waardoor de pasta goed hecht. Daarbij is de pasta veilig voor voegen en levert de reiniger geen specie- en mortelrestanten op. Bovendien is het voor iedere (huis)vakman mogelijk om aan de slag te gaan met deze pasta. Als je het stappenplan in de volgende alinea goed volgt, kun jij na de reinigingsklus weer lang genieten van een prachtige gevel.

Super Gevelreinigingspasta

Stappenplan: hoe je een gevel kunt reinigen

Jij wilt weten hoe je een gevel moet reinigen. Je weet nu al wel dat je hiervoor de gevelreinigingspasta van SuperCleaners nodig hebt. Verder is een verfrol of blokkwast onmisbaar en heb je warm water nodig. Volg het stappenplan op om de gevel goed te kunnen reinigen.

 

  1. Maak de gevel vochtig, zodat je geen enorme hoeveelheden gevelreinigingspasta nodig hebt.
  2. Breng met een blokkwast of verfrol de pasta aan op de gevel.
  3. Laat het product minstens vijf minuten inwerken.
  4. Verwijder de reinigingspasta met warm water. Koud water kan ook, maar warm water zorgt voor een snellere reiniging.
  5. Impregneer na het reinigen en drogen van de gevel de ondergrond met Super Impregneermiddel. Met dit middel zorg je ervoor dat de gevel voor de komende tien jaar waterafstotend is.

Tips voor deze gevelreinigingsklus

Voor je gas geeft op deze schoonmaakklus, willen we je twee tips meegeven. Allereerst is het niet verstandig om de gevelpasta in de volle zon te gebruiken. Als je dit wel doet, zal de pasta niet optimaal werken. Verder raden we aan om eerst op een onopvallende plaats op de gevel dit product uit te proberen. Zo weet je zeker of jouw gevel tegen deze gevelreiniger kan en zie je direct het mooie resultaat.

Scoor jouw gevelreiniger in een van de winkels

Je weet nu hoe je een gevel kunt reinigen. Shop daarom de Super Gevelreinigingspasta bij een van de onderstaande online verkooppunten of bezoek een van de fysieke winkels bij jou in de buurt. Zo kun je de gevel van jouw woning reinigen en ziet deze er binnenkort weer prachtig uit. Heb je vragen over deze reinigingspasta of wil je meer informatie over onze producten? Contacteer dan onze klantenservice of de supportafdeling van de desbetreffende verkooppartner. We staan je graag te woord!

Scoor onze sterke gevelreinigingspasta!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe product lanceringen, acties, tips en adviezen.