Hoe maak je de voegen in de badkamer schoon?

Voegen in de badkamer zijn een van de eerste plekken waar vuil en zwarte aanslag zich ophopen. Dit kan een groot probleem zijn, omdat het niet alleen ontsierend is, maar ook slecht voor de gezondheid kan zijn. SuperCleaners biedt een oplossing voor het schoonmaken van voegen in de badkamer: de Super Hygiënische Sanitair Reiniger.

Voegen worden vaak vergeten tijdens het schoonmaken van de badkamer, maar het is juist belangrijk om deze regelmatig schoon te maken. Voegen kunnen vuil worden door vocht en zeepresten en als ze niet worden schoongemaakt, kunnen ze een broedplaats worden voor zwarte aanslag en schimmel.

Het schoonmaken van de voegen in de badkamer gaat met de Super Hygiënische Sanitair Reiniger op een gemakkelijke manier. Wil je direct aan de slag? Bestel dan het product online!

Zwarte aanslag verwijderen Super Hygiënische Sanitair Reiniger

Super Hygiënische Sanitair Reiniger 500 ml

Stappenplan: hoe voegen schoon te maken in de badkamer

  1. Spray het te reinigen oppervlak in
  2. Na sprayen afnemen met water en spons, bij sterke vervuiling 2-15 minuten in laten werken, laat niet volledig indrogen
  3. Gebruik bij spray toepassingen boven het hoofd altijd een veiligheidsbril en voorkom inademing van de sproei nevel
  4. Zorg voor voldoende ventilatie bij gebruik in kleine ruimtes (bv open raam of afzuiging)
  5. Kan veilig gebruikt worden op staal, roestvrij staal, keramiek, glas en kunststoffen. Niet geschikt voor het reinigen van zachte metalen zoals o.a. zink, messing, brons, gegalvaniseerde oppervlakken

Let op: Bij mengen met een zure reiniger kan het schadelijke chloorgas ontstaan. Product heeft blekende werking op textiel.

 

Hoe houd je de voegen van de badkamerschoon?

Het is ook belangrijk om te weten dat voorkomen beter is dan genezen. Naast regelmatig schoonmaken, is het belangrijk om goede ventilatie in de badkamer te hebben om vocht snel te laten verdampen. Ook kan het gebruik van een milde zeep of shampoo helpen om voegen schoon te houden.

 

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om voegen in de badkamer schoon te maken, dan is de Super Hygiënische Sanitair Reiniger een uitstekende keuze. Bestel het product direct online!

Wil jij de voegen van jouw badkamer schoonmaken met de Super Hygiënische Sanitair Reiniger? Bestel deze nu online!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe product lanceringen, acties, tips en adviezen.