Groene aanslag op houten terras verwijderen

Een houten terras kan een prachtige aanvulling zijn op elk huis, maar helaas kan groene aanslag op het hout een aantal problemen veroorzaken. Het kan niet alleen onaantrekkelijk zijn, maar het kan ook bijdragen aan de verrotting van het hout en de stabiliteit van het terras verminderen. SuperCleaners biedt dé oplossing voor dit probleem: de Super Groene aanslag verwijderaar! 

Met de Super Groene aanslag verwijderaar is het mogelijk om groene aanslag op een houten terras efficiënt te verwijderen. Het is een milieuvriendelijke oplossing en het product is bovendien biologisch afbreekbaar. U hoeft u dus geen zorgen te maken dat het product schade aanbrengt aan uw houten terras wanneer u de groene aanslag verwijdert. 

Direct aan de slag met de Super Groene aanslag verwijderaar om groene aanslag op uw houten terras te verwijderen? Bestel het product eenvoudig online.

Groene aanslag verwijderen tegels

Super Groenverwijderaar 1L

Stappenplan: groene aanslag op houten terras verwijderen

  1. Verdun het product met water tot een verhouding van 1:40L, oftewel een 2,5% verdunning
  2. Wij adviseren om het product te gebruiken in een rugspuit of in een SUPER Sprayflacon
  3. Spray het product vervolgens op de groene aanslag
  4. Let op: Breng de Super Groene aanslag verwijderaar in een droge periode (zonder neerslag) aan wanneer het boven de 10 graden is.
  5. Laat het product vervolgens 1 tot 2 dagen inwerken waarna het resultaat zichtbaar zal worden

Voordeel van de Super Groene aanslag verwijderaar

Een ander voordeel van de Super Groene aanslag verwijderaar is dat het ook kan worden gebruikt op andere oppervlakken zoals daken, muren en tegels. Dit betekent dat u een enkel product kunt gebruiken voor het verwijderen van groene aanslag in verschillende gebieden van uw huis of tuin.

Houd er wel rekening mee dat groene aanslag op houten terrassen kan aangeven dat het hout beschadigd is of aangetast is door schimmels of rotting. Dus als u zich zorgen maakt over de staat van uw houten terras, is het raadzaam om een professioneel te raadplegen.

Benieuwd waar je de Super Groene aanslag verwijderaar kan bestellen? Ontdek een verkooppunt bij u in de buurt of bestel het product bij één van onze partners online in de webshop.

Groene aanslag verwijderen op jouw houten terras? Bestel deze nu online!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe product lanceringen, acties, tips en adviezen.