Stappenplan: Ovenruit schoonmaken binnenkant, zo doe je dat!

Iedereen wil een schone ovenruit! Zo een waar je gewoon doorheen kan kijken naar je pizza of cake. Helaas zit je ovenruit na gebruik toch vaak onder de vetspetters. Daardoor kan je niet mer zien hoe het met je bakwerk gesteld is. In dat geval is het toch echt nodig je ovenruit schoon te maken aan de binnenkant.

De binnenkant van je ovenruit is echter gemakkelijk schoon te maken met de Super Barbecue en Oven Reiniger. Met de Super Barbecue en Oven Reiniger, een multifunctionele spray waarmee je alle (ingebrande) vetten aan de binnenkant van de ovenruit, maar ook de binnenkant van de oven zelf binnen kunt schoonmaken. Bovendien kan dat al in een handomdraai. Doordat deze spray zo krachtig is, ziet je ovenruit na gebruik van het product er weer uit als nieuw!

Direct aan de slag met het poetsen van je Oven? Bestel de Super Barbecue en Oven Reiniger direct online of zoek een verkooppunt in de buurt.

Stappenplan: Ovenruit binnenkant schoonmaken

De Super BBQ- en Ovenreiniger is kant-en-klaar en hoeft dus niet gemengd te worden met water. Zorg ervoor dat je een aantal dingen binnen handbereik hebt, waaronder de Super Barbecue en Oven Reiniger en een spons of borstel.

1. Voorkom dat het in je ogen komt. Je kan hiervoor, indien nodig, een veiligheidsbril en (mogelijk) handschoenen dragen.

2. Spray daarna de Ovenreiniger op de gehele binnenkant van je ovenruit. Wanneer de ovenruit nog een beetje warm is, tot max. 60 graden. Want dat versterkt de werking.

3. Laat De Super Barbecue en Ovenreiniger vervolgens 30 seconden inwerken. 

4. Waarna je de vervuiling gemakkelijk kunt afdoen met een spons of borstel. 

5. Ga er tenslotte nog overheen met nat doekje met water. 

Super Barbecue en Oven Reiniger van SuperCleaners

Super Barbecue en Oven Reiniger 500 ml

Waarvoor moet je de Barbecue en Oven Reiniger wel/niet gebruiken?

De bbq- en ovenreiniger is geschikt voor meerdere doeleinden zoals het schoonmaken van je oven, maar ook aan je frituurpan, airfryer, frituurketel, grillplaat en koekenpan. 

Wist je eveneens dat de oven reiniger een zeer goede reiniger is voor de velgen van je auto? Ja, een goede velgen reiniger. Vanwege het rijden en remmen met je auto worden de velgen vies met remvloeistof en overige vervuiling. De Ovenreiniger werkt goed tegen ingebrande vetten en dus ook tegen remvloeistof op de velgen. 

Kortom de Barbecue en Oven Reiniger is nogal veelzijdig, Maar er zijn echter ook materialen waarop de spray niet gebruikt mag worden. Het mag bijvoorbeeld niet gebruikt worden op non-ferrometaal/aluminium.  

Probeer daarnaast contact met vloeren, wanden en keukenkastjes te voorkomen. Doordat de Super Ovenreiniger krachtige grondstoffen en een hoge concentratie bevat, kan het gaan uitbijten. Dat wil je voorkomen en daarom dien je altijd op een verantwoordelijke manier met de Super Barbecue en Oven Reiniger om te gaan. 

voor en na foto oven schoonmaken binnenkant

Direct jouw ovenruit schoonmaken, bestel het product nu online bij:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe product lanceringen, acties, tips en adviezen.