<Productgroep

SUPER Verf Ontvetter Kant-en-klaar Spray 1L

Geschikt voor je verf- of beitsklus 

TOEPASSING

Voordat je gaat verven en beitsen is het erg belangrijk om de ondergrond goed te ontvetten. Hiervoor gebruik je de SUPER Verfontvetter. Dit product is ontwikkeld als alternatief voor ammonia en is uitermate geschikt voor het ontvetten van te schilderen oppervlaktes. Het product kan veilig worden toegepast op vele ondergronden, zoals metaal, kunststof, hout en muren.

GEBRUIKSAANWIJZING

Het product is gebruiksklaar. Spray het product op de oppervlakte die geschilderd moet worden. Laat het product vervolgens kort inwerken waarna u met een spons of doek de vervuiling kunt afnemen. Let op dat je de ondergrond eerst goed laat drogen alvorens je gaat schilderen.

Extra product informatie

Buiten het bereik van kinderen houden. anionogene oppervlakteactieve stoffen<5%

CONS100300

Onze verkoopadviesprijs €5,95

Heeft u een vervuilingsprobleem? Supercleaners RETAIL biedt u een professionele oplossing voor ieder vervuilingsprobleem. Wenst u meer informatie, stuur dan een e-mail naar info@supercleaners.nl of neem contact op met de consumentenservice +31 (0)6 362 205 00.

EAN-code: 8717154783001

Nr. 648/2004 betreffende detergentia/Etikettering van gehalten conserveringsmiddelen anionogene oppervlakteactieve stoffen<5%

Gerelateerde producten